Flanellist voodipesu soodusmüük, hinnad all kuni 30%!

Kui lihtne on toa sisustust uuendada?

Mõnikord soovitakse oma interjööri uuendada, kuid renoveerimine ja mööbli väljavahetamine läheks liiga kulukas. Siin on mõned lihtsad viisid, kuidas oma toa välimust täielikult muuta ja panna aktsendid täpselt sinna, kuhu sa neid soovid, ilma palju kulutamata. Üks lihtsamaid viise toa muutmiseks on tekstiilide uuendamine, seega arutame, millal ja milliseid lahendusi valida tasuks.

Dekoratiivsed padjad

See on klassika, mida leiab igast kodust. Patju võib olla rohkem või vähem, aga kindlasti neid on. Kuidas need töötavad? Padjad lisavad interjöörile pehmust ja hubasust. Neid võib panna diivanile, tugitoolile, aknalauale või isegi lauale ja riiulile. Need on mitmekülgsed sisustusdetailid, kuna erinevate katetega saab patjade välimust vaid mõne minutiga põhjalikult muuta.

Dekoratiivsete patjade valimisel pööra tähelepanu nende suurusele - otsi standardseid mõõte, sest nii on lihtsam asenduskatteid leida ja värve varieerida.

Pehmed pleedid

Pehmet ja õrna pleedi saab kasutada mitmel erineval viisil. Kokkuvoldituna riiulile paigutatuna on see väike ja silmatorkav aktsent või hooletult diivanile visatuna, lisab see hubasust, pehmust ja soojust. Pleed sobib suurepäraselt ka voodikatteks. Selle kangas on pehmem ja seetõttu paindlikum - nii annab see magamistoale hubase ja sooja tunde.

Lapse toa kujundamisel võib pleed kanda mitmeid rolle: see võib olla voodil, diivanil või vaibana maas, samuti võib see olla kasutuses mängutelgis või saada onni katuseks. Vali kvaliteetne ja vastupidav pleed, sest lapse toas on oluline vastupidavus!

Kui lihtne on toa sisustust uuendada?

Lauakatted

Kui ruumis on laud, on laudlina väljavahetamine kõige kiirem ja lihtsam viis sisustuse uuendamiseks. Laud on ruumi keskpunktiks ja tõmbab esimesena tähelepanu. Laudlina võib olla silmatorkavaks aktsendiks, peegeldada pidulikkust või lihtsalt kogu ruumile tooni anda. Pane tähele, et laud ei ole tavaliselt mitte ainult ruumi keskpunktiks, vaid võtab ka palju ruumi, seega tuleks laudlina stiil valida läbimõeldult ja vastutustundlikult.

Kardinad

Aknad ilma kardinateta on lihtsalt mõeldamatu. Kuigi kardinad ei ole moodsas interjööris kindlasti nii olulised kui klassikalises, annavad nad ruumi üldisele ilmele palju juurde. Esmalt on kardinate pikkus ja laius see, mis määrab, kui palju "pehmust" tekstiil ruumi lisab. Kardinate jaoks tasub valida naturaalsed, jäigad kangad - need näevad alati luksuslikud välja ja neid on lihtsam hooldada. Pea meeles, et klassikalised kardinad näevad alati välja graatsilisemad, elegantsemad ja luksuslikumad kui nende kaasaegsed alternatiivid - rulood või ribakardinad.

Miks on tekstiilid sisustuses nii olulisel kohal?

Paljud arvavad, et tekstiilid vaid rikastavad interjööri, kuid tegelikult on sageli vastupidi. Seinad, põrandad, laed, mööbel - kõik see on vaid neutraalne taust, millele tekstiilid vürtsi lisavad. See valik pole mitte ainult levinud ja populaarne, vaid ka väga praktiline, sest sisustuse uuendamiseks piisab vaid tekstiilide vahetamisest. Mõnikord ei ole tegelikult vaja isegi seda teha - patju ümber paigutades või mõne pleedi kuhugi mujale tõstes, saab ruum juba uue ilme.

Teine võimalus on kasutada heledaid viimistlusdetaile ja ekspressiivset mööblit, mida tekstiilid maha rahustavad ning muudavad selle hubaseks ja pehmeks. Sellise interjööri jaoks vali ühevärvilised tekstiilid ning mängi toonide ja kihtidega. Proovi seda kindlasti, sest tekstiilid pakuvad interjööri uuendamiseks ja toa välimuse täielikuks muutmiseks piiramatuid võimalusi. Muutused on ju nii meeldivad ja lõbusad!

Seotud kaubad

avatar