Flanellist voodipesu soodusmüük, hinnad all kuni 30%!

Praktiline kingitus beebidele

Beebi ootus ja beebi sündimine on igale perekonnale ja lähedastele eriline aeg. Beebi sünniga muutub palju ja kõik soovivad vastsündinud ilmakodanikule siis ilma saabudes pakkuda alates esimestest elu hetkedest vaid parimat. Vanemad on tihtipeale beebi saabumisele eelneva beebi ootuse pika 9 kuu jooksul põhjalikult beebi tulekuks valmistunud ning ostnud ja tellinud kõik, mis beebile vajalik ja mida tõenäoliselt beebil vaja minna võiks. Beebile vajaminevate esmaste asjade nimekirja annab tulevasele emale üldjuhul ämmaemand, kuid erinevaid versioone on saadaval ka ajakirjades ja blogides. Tänapäeva võimalused erinevate toodete soetamiseks ja valimiseks on täiesti piiramatud ja tooted, mida on võimalik ilma visuaalselt nägemata ja katsumata osta, saab ka tellida väga mugavalt kodust diivanist lahkumata.

Millal beebile kingitus teha

Beebi sündides on rõõm suur ja lisaks vanematele on elevil ka kõik lähedased pereliikmed ja ka sõbrad, kes kõik samuti soovivad värskeid lapsevanemaid ja uhiuut beebit rõõmustada. Aga millal siis oleks õige aeg beebile kingitus saata? Esmased õnnitlused vanematele ja beebile võib loomulikult saata juba haiglas viibimise ajal.  Kingitus ei tohiks olla liialt suur ja mahukas, tagamaks, et vanematel on seda koos beebiga haiglast lahkudes võimalik ka koju kaasa võtta. Haiglasse õnnitluste saatmiseks sobivad hästi kaart, lilled, õhupallid ning beebile võib näiteks saata ka mõne pehme väiksema mänguasja, mis saab tulevikus jääda esimeseks kaisuloomaks või lihtsalt toredaks mälestuseks esimestel piltidel.

lastele voodipesu

Beebile kingituse otsimine

Kingituse ostmine beebile võib lähedasi pereliikme või perekonna sõbra jaoks olla oodatust palju keerulisem ettevõtmine ja võtta planeeritus tunduvalt kauem aega. Soovitame kingi ostmiseks  esiteks varuda piisavalt aega ja teiseks mõelda kingitus võimalikult hästi läbi. Beebil seisab ees tormiline esimene eluaasta, millest iga kuu toob kaasa meeletult kiire arengu ja suured muutused. Sellest lähtuvalt võiks kingitusele mõtlemisel ja ostu planeerimisel arvesse võtta beebi  arenguga kaasnevaid võimalikke iseärasusi. Mõned erinevate arenguetappide sündmused: keeramine, roomamine, käputamine, hammaste lõikumine, istumine, toe najal püsti seismine jpm. Iga beebi jaoks olulise sündmuse tarvis leidub mõni tore kingitus, mis beebil selle arenguetapi läbimist soodustab või pōnevamaks muudab.

Praktilised kingitused

Kuna tänapäeva lapsevanemad kipuvad beebi saabumiseks ise liiga pingsalt valmistuma, siis tekib olukord kus pere teistel liikmetel ja lähedastel sõpradel on väga raske sobivat kingitust leida kuna kõik on juba olemas ja valikusse tunduvad olevat jäänud ainult ebapraktilised ja kasinad valikud. Selleks et leida beebile hea hinnaga, kvaliteetne ja praktiline kingitus ei ole vaja kaugelt otsida. Nostrahome kauba valiku seas on saadaval erineva kujundusega beebitekid mis on meeldejääv, ilus, armas ja praktiline kingitus uuele armsale ilmakodanikule. Praktilised kingitused beebile rõõmustavad samuti ka lapsevanemaid kuna nende kasutamine muudab beebi päevad mõnusaks ja nauditavaks. Kvaliteetne beebitekk on kahtlemata praktiline ja vajalik kingitus igale beebile ning lapsevanemal on seda mugav kasutada kõikjal kuhu beebiga minnakse.

lastele voodipesu

Ebapraktilised kingitused

Beebile kingituse tegemisel võiks kindlasti nõu pidada vanematega, kes oskavad täpsustada, millised mänguasjad või beebitooted juba kodus olemas on, et vältida ebapraktilise ja mitte vajaliku kingituse tegemist. Enne ostu võiks  samuti ka teiste lähedaste ja sõpradega nõu pidada, et vältida mitme ühesuguse või sarnase funktsiooniga kingituse ostmist. Beebi on oma esimestel elukuudel pigem rahulikud ja rohkem lamavas asendis ja avastavad maailma asju vaadeldes ja nendega kaugemalt tutvudes. Nad harjutavad usinalt keeramist ja pööramist ning kõhuli lamamist. Seetõttu on beebile suurepärane kingitus beebitekk, millel on beebil hea maailma avastades lamada. Tekki saab kaasa pakkida väljasõitudele, suvel kaasa võtta randa, vabaõhu kontserdile või lihtsalt piknikule. Kvaliteetne tekk püsib ilusana mitmeid aastaid ning beebieast välja kasvanud laps võib tekki kasutada ka mitmeid aastaid hiljem.

Seotud kaubad

avatar