Flanellist voodipesu soodusmüük, hinnad all kuni 30%!

Boucle on 2024. aasta sisustustrend

Vaadates sisustustrende, on raske mitte märgata, et velvet on juba mõnda aega olnud kuningas. Sel aastal seisab see aga tõsise konkurentsi vastu, milleks on boucle, mis on juba paljud südamed võitnud. See on kontrastiks velveti julgetele joontele ja ainulaadne tekstuur, mis sobib hästi erinevate stiilidega. Kui varem nägi boucle tekstuuri sagedamini mööbliesemetes, siis nüüd on see jõudmas ka magamistekstiilidesse.

Mis on boucle?

Boucle määratlemine võib olla üsna keeruline. Võiks öelda, et see on kangas, kuid tegelikult viitab see prantsuskeelne sõna pigem selle tekstuurile või sellele, kuidas see on kootud. Boucle-efekt saavutatakse kahe lõngaga, millest üks jäetakse lõdvaks ja teine pinguldatakse. See tekitab palju väikeseid silmuseid, mis jätavad mulje lambast või karukesest (ingl. Teddy Bear).

Boucle võlu tuleb kõige paremini esile, kui kasutada naturaalset villa. Seega on see trend põimunud jätkusuutlikkusega, mis on ammu muutunud mitte ainult moes, vaid ka üleüldiselt vajalikuks – me kõik peame oma planeedi eest hoolt kandma. Kõige populaarsemad värvid on valge, kreemjas, kollane, pruun ja maalähedased toonid, kuid ka erksavärvilised boucleelemendid tõmbavad tähelepanu originaalsetes interjöörides.

Buklee on 2024. aasta sisustustrend | Pledi | Nostrahome.ee

Millistesse interjööridesse sobib boucle kõige paremini?

Kuigi valget seostatakse tavaliselt Skandinaavia, minimalistliku või Provence'i stiilis interjööriga, sobib boucle ideaalselt igasse koju. See on tekstuur, mis justkui kohandub ja sulandub keskkonnaga, andes silmale meeldiva aktsendi, õrna pehmuse.

Boucle kanga hele värv on stiilne valik klassikalise interjööri jaoks, erksad värvid aga paistavad suurepäraselt esile industriaalses, modernses või isegi retrovürtsiga magamistoas või elutoas. Lisaks sobib värvi aktsendiks suurepäraselt villane boucle pleed, mis võib kodus ühest kohast teise rännata.

Boucle pleed on mitmekülgne ja funktsionaalne disainielement

Värvilised boucle pleedid on uus lisand meie tootevalikusse ja on juba palju tähelepanu äratanud. Need pleedid on suurepärase koostisega – need on valmistatud naturaalsest villast,kuid neile on lisatud polüestrit, et kangas oleks vastupidav ja tugev. Kuigi need pleedid võivad eemalt tunduda pehmed, võivad need pleedid veidi "hammustada", kuid see villa omadus aitab neil säilitada kohevust ja boucle tekstuuri.

Sellist pleedi võid kasutada tavalise tekina, kindlasti on see soe ja hubane ka jahedatel õhtutel. Teisest küljest on boucle pleedid väga dekoratiivsed ja näevad interjööris suurepärased välja. Esmapilgul tundub nende pind laineline - mulje loovad erineva jämeduse ja pingega lõngad, mida suurendavad veelgi mängulised narmad pleedi otstes.

Buklee on 2024. aasta sisustustrend | Pledi | Nostrahome.ee

Kui soovite trendikat boucle kangast oma koju, ei pea te tegema suuri investeeringuid - võite mängida ühe või kahe pleediga (ja võite valida ka eri värvi pleede, sest need tekstuursed kangad sobivad hästi kokku). Magamistoas võib pleed olla ka kirevaks aktsendiks, kui see on nurka volditud või riiulile asetatud - meie pleedid on üsna paksud, nii et nende tekstuur ei jää märkamatuks. Seda pleedi võid julgelt kasutada ka voodikattena või voodil kujunduselemendina ning see näeb suurepäraselt välja ka tugitooli serval.

Ja elutoas võib boucle pleed näida, nagu oleks see kogemata üle diivani külje visatud või üle toe asetatud. Kui kasutate tekstiilist korvi, võivad boucle narmad sellest mänguliselt välja ulatuda, samas kui väiksema mööblieseme võib lihtsalt pleediga vooderdada, et anda sellele ajutiselt täiesti uue välimuse.

Pakume laias valikus boucle pleedide värve, nii et leiate kindlasti midagi, mis sobib teie koduga. Ja need pleedid sobivad ideaalselt ka kingituseks!

Seotud kaubad

avatar