Flanellist voodipesu soodusmüük, hinnad all kuni 30%!

Rätikud, õlasallid ja sallid - mitte ainult külma hooaja jaoks

Mõeldes rätikutele, õlasallidele ja sallidele, tulevad silme ette kujutised krõbedast talvest. Ja kuigi need on usaldusväärseks kaitseks külma eest, saab neid aksessuaare kanda ka muu ajal kui talvel. Rätikud, õlasallid ja sallid on alati moes. Nendega saab hõlpsasti mängida, et oma garderoobi elavdada.

Millal kanda salli?

Paks ja soe sall on talvel kõige kasulikum, kuid võib valida ka sooja ja õhukese versiooni, mis on palju mitmekülgsem. Need on meriino- või kaamelivillast, kašmiiriga rikastatud sallid, mis on kerged, õhukesed ja soojad, kuid hingavad ja hoiavad ära ülekuumenemise. Selline sall on asendamatu ka suvel, näiteks looduses aega veetes, telkides. Riietumine on alati lõbus ja tore ning looduslike kiudude hingavus ei lase ülekuumeneda isegi siis, kui suvine temperatuur on haripunkti jõuab.

Rätikut, õlasalli ja salli saab kasutada mitmel viisil, nii rannas, tööl kui ka vabal ajal. Internetis on palju videosid, kus näidatakse erinevaid võimalusi nende sidumiseks - nii lihtne on muuta oma lemmiksall hetkega pluusiks, seelikuks, kleidiks või käekotiks! Ja parim on see, et nii saad oma riietust alati uute värvide ja mustritega elavdada.

Samuti tasub meenutada moeajalugu - rätikud, sallid ja õlasallid on alati moes olnud, erinenud on vaid nende kandmisviisid. Ja tänapäeval, kui enamik otsib originaalset ja eristuvat stiili, näib kõik lubatud olevat. Seetõttu on need kergesti muudetavad stiilid igas vanuses riietujate erilisteks lemmikuteks. Need on aksessuaarid, mis ei lähe kunagi moest välja!

Rätikud, õlasallid ja sallid - mitte ainult külma hooaja jaoks

Milliseid aksessuaare valida?

Rätikud, õlasallid ja sallid on klassikalised aksessuaarid, mille valikul on kasulik jälgida harjumuspäraseid reegleid. Esmalt on oluline hea kvaliteet - vead hakkavad kiiresti silma ja kulunud kangast märkavad varmalt ka teie lähedased. Otsi kvaliteetseid looduslikust kiust tooteid.

Mis puutub värvidesse ja mustritesse, siis valides eseme pikemaks ajaks, otsi looduslikke värve, mahedat värvipaletti. Ka mustritega ei tasu liialdada, sest äärmiselt värvilist eset on raske ülejäänud riietusega sobitada. Oma isikupära saab väljendada täiendavate kaunistuste näol: tutid, pompomid, jooned või koemustrid. Kõiki neid kasutatakse trendikate, stiilsete ja originaalsete sallide puhul.

Vali külmaks aastaajaks paksemad sallid. Õlasallid ja rätikud sobivad ideaalselt ka teisteks aastaaegadeks. Isegi kui need villa sisaldavad, pole vaja karta - see kiud sobib suurepäraselt ka kõige kuumemateks päevadeks, sest võimaldab nahal hingata.

Sall - õueriie?

Üleminekuhooajal sobib suur sall ideaalselt mantli või jope asendajaks. Vali kvaliteetne, paksemast kangast sall. See näeb dekoratiivse vööga eriti stiilne välja. Samuti paistavad silma sellised detailid nagu tutid või taskud.

Sõltuvalt värvist ja mustrist saab seda aksessuaari hõlpsalt mistahes stiilis riietusega kohandada. Muide, väikese eksperimenteerimisega on lihtne avastada, kuidas kanda salli ülerõivaste asemel, luues nii vesti kui ka mantli efekti.

Kui soovid salli sel viisil kanda, veendu, et tegutseksid piisavalt suure salliga. Suurema salliga on lihtsam eksperimenteerida ja vajadusel saab selle alati pooleks voltida. Avasta meie rätikute, õlasallide ja sallide valikut, mis on täis sooje, hubaseid ja pehmeid tooteid, mis sulle mitte lihtsalt ei meeldi, vaid mida saab ka aastaringselt kanda.

Seotud kaubad

avatar