Flanellist voodipesu soodusmüük, hinnad all kuni 30%!

Villased pleedid: mida valida?

Kõigil kodus on vähemalt üks pleed, eks? Lõppude lõpuks leiate kindlasti ka teie mõne pehme pleedi, mida haarate kohe, kui ilmad lähevad külmemaks või soovite lihtsalt veidi lisamugavust ja -sooja... Seega pole ime, et riiulitel või virtuaalsetes poodides olevad pehmed pleedid jäävad silma ja ahvatlevad ostma veel vähemalt ühte. Kui teil tekib kiusatus, siis tõenäoliselt kaalute, milline neist valida. Küsimus on loomulik, sest valik on tohutu, mistõttu on väga lihtne eksida. Kõrge kvaliteedi ja suure kasu hindajad peaksid kindlasti valime klassikalise villase pleedi. Tõsi, mõnele seostub vill ikkagi paksu, kõva ja kareda kangaga. Kuid olge valmis üllatuma, kuivõrd pehmed ja õrnad on kaasaegsed villased tooted! Siin on mõned näpunäited, mis aitavad teil otsustada, millist villast pleedi valida.

Vill: sama või erinev?

Kui otsustate vaadata villase pleedi valikut, näete siltidel selliseid nimetusi nagu "meriinovill", "vill" ja "kašmiir". Nii saab selgeks, et vill ei ole sama – see erineb sõltuvalt ekstraheerimisest, töötlemismeetoditest või muudest aspektidest. 

Mis on tüüpiline villastele pleedidele?

Kõigepealt mainime ära villa omadused, olenemata selle liigist. Nii et ükskõik millise villase pleedi te ka ei valiks, hellitab see teid pehmuse, hubasuse ja soojusega. Ja kuigi see näeb välja ülimalt soe, on sellel siiski ainulaadne omadus – täiuslik kohandumine kehatemperatuuriga, nii et te ei kuumene sellega üle ega higista. See tähendab, et hindate villase pleedi eeliseid nii külmal aastaajal, sügisel, kui on külm, kui ka jahedamatel suveõhtutel.

Villane pleed soojendab ja laseb nahal hingata, pealegi on vill katsudes väga meeldiv, ei ärrita nahka üldse, mistõttu on villased pleedid väga populaarsed ka lastega vanemate seas - villast pleedi võib kasutada juba lapsest saati. See on asendamatu beebiga hilissügisel või talvel õues jalutades – pane see kärusse ja laps on kaitstud tuule, külma ja niiskuse eest.

Tasub mainida, et kvaliteetne, ilus villane pleed on alati stiilne lisa teie kodu interjööri: katke sellega voodi, asetage see kenasti kokku volditud diivanile või visake see mänguliselt kiiktooli või tugitooli käetoele!

Villased pleedid: mida valida?	 | Pleedid | Nostrahome

Tavaline vill, meriino või kašmiir?

Kuigi igal villatüübil on eespool nimetatud omadused, on igal villatüübil veel midagi muud, mis on talle omane. Nii et kaaluge seda valimisel ja võrrelge seda oma vajadustega.

Tavaline vill

Sellised villased pleedid meeldivad neile, kes soovivad osta head villast pleedi soodsa hinnaga. Soe, hubane pehme tekstiilitoode leiab kindlasti kodus koha - seda ihaldatakse magamistuppa, praktiline valik lastetuppa, hubasuse garantii elutoas jne. Kuigi selline pleed on külmal aastaajal võrreldamatu, kahtlemata leiad end seda aeg-ajalt välja tõmbamas ka suvel!

Kui teil on allergiatele kalduv nahk, peate eriti hoolikalt valima oma nahaga kokkupuutuvaid tekstiile. Seetõttu saab villane tekk siin "plussi" - sobib suurepäraselt allergilisele, väga tundlikule nahale, hoiab seda, ei ärrita ning tagab mugavuse.

Villane pleed on tõesti suurepärane valik neile, kellel on alati kiire, kellel on vähe aega, kes töötavad või reisivad ning kes seavad esikohale asjad, mille hooldamine ei nõua palju lisaaega. Nendele kriteeriumidele vastavad ka villased pleedid. Äärmiselt lihtne hooldada – järgi toote etiketil olevaid juhiseid. Tänu õhu läbilaskvusele kuivab tekk väga kiiresti.

Meriino vill

Kuigi meriinovillal on kõik villa omadused, on tal ainulaadne omadus: seda saadakse ainult meriinolammaste erilisest villast. Neid erilisi lambaliike kasvatatakse Austraalias ja Uus-Meremaal. Sealsed kasvutingimused ja kliima on ideaalsed nende lammaste kasvatamiseks ja nende erakordselt kõrge kvaliteediga villa tootmiseks. Meriinovill on hinnatud kogu maailmas. Ja kuigi meriinovillast kampsunid, sallid ja muud tooted võidavad paljude südamed, pälvivad populaarsuse loorberid imeliselt pehmed meriinovillased pleedid.

Meriinovill on hingav, imab ja aurustab kiiresti niiskust, ei ärrita nahka, ega ei tekita allergiat, kohandub kehatemperatuuriga, tagades maksimaalse mugavuse. See sobib suurepäraselt ka lastele, kellel on väga tundlik nahk. Võrreldes tavalise villaga on meriinolamba villast tooted kergemad ja õhemad, kuid nende soojusomadused on muljetavaldavad. Seega saab sellest väga elegantne pleed, mis võib olla väga hea valik kingituseks.

Valides pööra tähelepanu koostisele – meriinovilla saab kombineerida kašmiiri või vastupidavate sünteetiliste kiududega.

Kašmiir

Kui teil on vähegi huvi moe ja kangaste vastu, olete kindlasti kuulnud nimetust kašmiir. Väga hinnatud ja maailma üheks luksuslikumaks peetud vill demonstreerib oma erilist pehmust. Kiud on pehme ja sile, kangas on ülikerge, kuid soe ja hubane. See on praktiliselt märkamatu, kui mähid end sellesse ja see ei piira sinu liikumist, kui sa selles lamad või mökerdad, mistõttu on see ideaalne magamiseks, reisimiseks ja muukski. Kašmiiri võime vähendada teki paksust ilma selle häid omadusi kaotamata teeb selle lihtsalt armastatud nende poolt, kes seavad mugavuse ja stiili kvaliteedist kõrgemale.

Tavaliselt on kašmiir koos tavalise või meriinovillaga, et luua lihtsalt uimastavaid kombinatsioone.

No ja ilmselt pole vaja öelda, et kašmiiri sisaldavad pleedid on kõige kallimad.

Villased pleedid: mida valida?	 | Pleedid | Nostrahome

Nostrahome villased pleedid

Neile, kes on hinnanud oma vajadusi ja otsustanud, millist villast pleedi nad soovivad - tavalist, meriino- või kašmiirvillast -, on siin mõned kõige populaarsemad ja Nostrahome klientide poolt kõige enam hinnatud pleedid: „Andora“, „Kuba“, „Merino-300“,“ Zelandia“. 

Kui hind loeb, on kõige atraktiivsemaks valikuks 100% Uus-Meremaa villast valmistatud Zelandia pleed. Toode rahuldab täielikult villasõprade vajadused. 

Tõeline kulla keskosa - Kuba pleedid, mis on atraktiivsed ning madala hinnaga: suurem osa kangast on valmistatud kõrgeima kvaliteediga meriinovillast ning lisaks on akrüül ja polüester - sünteetilised kiud, mis tagavad ülimalt kõrge vastupidavus ja pika eluiga. See pleed sisaldab ka luksuslikku kašmiiri, seega toode pole paks, kuid kerge ja soe. Meriinovillast pleedid on suurepärase hinna ja kvaliteedi suhtega, kuna nad sisaldavad palju meriinovilla ja veidi nailonit, mis tagab kadestamisväärse vastupidavuse.

Kõige luksuslikumasse kategooriasse kuulub Andora pleed, mis on valmistatud 90% kõige peenema meriinovilla ja 10% kašmiirist! Ilmselt on ütlematagi selge, et lisaks oma kadestusväärsetele omadustele avaldab selle pleedi kangas muljet oma elegantsi ja rafineerituse, luksuse ning kerguse, vastupidavuse ja hubasuse tasakaaluga.

Millise mõõduga pleed valida?

Mõõt on veel üks aspekt, mida uue pleedi valimisel arvestada. Otsustage, kelle jaoks pleed kõige sagedamini kasutatakse. Kui asetate selle voodile või enda ümber mähida, siis valige suuremad mõõtmed. Kui pleed on mõeldud lapsele, siis vali väiksem – nii on lapsel mugavam. Eelista väiksemaid ja õhemaid villaseid pleede. Kui asetate mööbliesemele - toolile, tugitoolile vms, siis valige selle mõõtmete järgi.

Meil on hea meel, et meil on suur valik ja anname igaühele võimaluse leida see, mis teile kõige rohkem meeldib.



Seotud kaubad

avatar