Flanellist voodipesu soodusmüük, hinnad all kuni 30%!

Unikaalsed bambusest rätikud

Paljud inimesed on ilmselt kuulnud bambuskiust. See on pärit kaugelt Aasiast, kus seda kasutatakse laialdaselt alates toiduainetest kuni transporditööstuseni, rõivastest kodutekstiilini. Läänemaailm on aeglaselt avastamas bambuskiu eeliseid ja kasu ning see on ideaalne valik rätikute jaoks. Selgitame välja peamised põhjused, miks peaksite valima bambuskiust rätikud.

Ökoloogia ja jätkusuutlikkus

Bambus on üks kiiremini kasvavaid taimi maailmas. Lõigatud taim võib täielikult uueneda aastaga ja mõned liigid võivad õigetes tingimustes kasvada kuni 120 cm päevas, mis on tõeliselt muljetavaldav. Bambused on äärmiselt vastupidavad, mistõttu nende kasvatamine ei vaja pestitsiide ega muid kemikaale, mis pole sageli võimalikud muud tüüpi puidu või puuvilla kasvatamisel.

Lisaks ei vaja bambus kasvamiseks peaaegu üldse vett. Ja nagu sellest veel vähe oleks, puhastavad nad õhku rohkem kui puuvill või muud puud. See muudab bambusest valmistatud tooted jätkusuutlikuks roheliseks valikuks, mis on sõbralik ja kasulik meid ümbritsevale keskkonnale.

Suurepärased imavad omadused

Bambusest rätikud on ühed kõige tõhusamad, kuna see kiud suudab kiiresti imada suures koguses vedelikku. Sellest hoolimata jääb kangas mõnus, pehme ja kohev. Tõenäoliselt teame kõik seda ebameeldivat tunnet, kui pead pühkima eilsest veel niiske rätikuga - bambusrätikud takistavad seda efekti, sest kuivavad kiiresti ja kiud lukustab imendunud niiskuse sügavale enda sisse. Seega sobib bambusrätik suurepäraselt mitte ainult kodus kasutamiseks, vaid ka randa või basseini äärde.

Unikaalsed bambusest rätikud | Rätikud | Nostrahome.ee

Termilised omadused

Bambus pole mitte ainult ülimalt jõuline, vaid ka taim, mis kohaneb suurepäraselt erinevate tingimustega. See mitmekülgsus säilib ka bambuskangas: olenemata ümbritseva õhu temperatuurist, on teie bambusrätik alati mõnusalt soe ja kasutatav. Lisaks on bambuskiust tooted suvel mõnusalt jahedad ja talvel soojad, nii et pärast ujumist rätikusse mähkides tunned end hubaselt igal aastaajal.

Antibakteriaalsed omadused

Kõik teavad, et bakterid ja mikroorganismid paljunevad seal, kus on soe ja niiske. Seega võib rätikust kergesti saada nende kodu. Muidugi mitte ainult bambusrätikud, sest need on hingavad ja kuivavad kiiresti ning see kiud sisaldab loomulikult teatud patogeene, mis takistavad mikroobe.

Õrnus ja pehmus

Bambusest käterätikud on lihtsalt võrratud oma koheva ja pehme tekstuuri poolest. Neid võrreldakse nende pehmuse tõttu isegi kašmiiri või siidiga. See on suurim mugavus, mida saate oma kodus nautida iga kord, kui duši alt välja astute. Pehmed ja õrnad bambusest rätikud sobivad suurepäraselt isegi tundlikule või allergiale kalduvale nahale ning sellest kiust rätikuid soovitatakse sageli ka beebidele.

Hüpoallergeensed omadused

Bambusest käterätikud on suurepäraste hüpoallergeensete omadustega, nii et võite neid kasutada rahulikult hallituse ja mikroorganismide vastu. Bambuskiud on hügieeni poolest võrratu - teisi taimseid kiude segatakse sageli sünteetikaga, kuid nende puudutamine on kehale ebameeldiv ja nahka ärritav; villased tooted on samuti mikroobivabad, kuid sisaldavad lanoliini, mis võib olla allergeen. Just oma hügieeni ja neutraalsuse tõttu on beebidele ja lastele mõeldud bambusrätikud üks parimaid lahendusi – kaitsevad tundlikku nahka.

Unikaalsed bambusest rätikud | Rätikud | Nostrahome.ee

Lai sortiment

Bambusest käterätikud koguvad populaarsust ka tänu oma vastupidavusele ja kasutusmugavusele. Seepärast pakuvad nad mitmesuguseid värve ja dekoratiivset välimust. Hinna poolest on bambusest rätikud küll veidi kallimad kui puuvillased rätikud, kuid neid on võrreldamatult mõnusam kasutada. Avasta võrreldamatute omadustega bambusrätikute sortiment Nostrahome.ee kauplusest.

Seotud kaubad

avatar