Flanellist voodipesu soodusmüük, hinnad all kuni 30%!

Millist voodipesu valida?

Ilmselt on ütlematagi selge, kui oluline on uni meie elu ja heaolu jaoks. Igaüks on vähemalt paar korda halvasti maganud, eks? Sellele järgneb päeva jagu väsimust, unisust, kehva töövõimet, halba tuju, energiapuudust jpm. Sageli kurdavad inimesed ka peavalu, krampide ja muude ebamugavuste üle. Seepärast on kvaliteetne uni väga oluline ja ainult meie saame seda tagada. Tõsi, see sõltub mitmest tegurist, millest üks olulisemaid on õige voodipesu. Kuidas seda valida?

Miks on voodipesu une kvaliteedi jaoks oluline?

Voodipesu on otseselt seotud sellega, kuidas me magame. Päeva jooksul kogeb igaüks meist palju sündmusi ja muljeid, paremaid ja halvemaid. Söödud toit, kogetud stress, väsitav töökoormus, isegi öösel vaevav ärevus ja muu selline, määravad ära, kui hästi me öösel magame. Hea voodipesu tagab nahale ärritusvabaduse. See sobib isegi väga tundlikule, allergiale kalduvale nahale, imab higi, takistab ülekuumenemist ja kohandub kehatemperatuuriga. Kvaliteetne voodipesu tähendab, et ärkad hommikul hästi välja puhanud ja värskena.

Millisest kangast voodipesu valida?

Iga kanga kiududel on isemoodi omadused, seega tuleks voodipesu valimisel arvestada mitte ainult disaini ja visuaalse küljega, vaid ka kanga endaga. Mille poolest paistavad silma kõige populaarsemad valikud?

Satiin - võistleb siidiga

Paljud inimesed võrdlevad satiinist voodipesu siidiga, sest see näeb visuaalselt suurejooneline välja - pehme, peene läikega, lummavalt sile, rääkimata säravast luksuslikkusest. Kuid kõik ei tea, et satiin on puuvillakiududest kootud kangas, nii et lisaks hubasusele, esteetilisusele ja mugavusele, on sellel ka loodusliku kanga omadused.

Eelised. Satiinist voodipesu vastab kindlasti luksuse ja pehmuse armastajate ootustele. Siledad puudutused viivad une järgmisele tasemele. Kergelt läikiv satiinkangas on meeldivalt jahe, mistõttu on see soojal aastaajal ideaalne valik. Tasub mainimist, et satiin hõlmab endas kõiki puuvillakiu häid omadusi. Seega pole see mitte ainult nahale meeldiv, vaid ka mitteärritav, mitteallergiline ja takistab ülekuumenemist - nii et saate nautida maksimaalset mugavust kogu une ajal.

Kellele see on mõeldud? Sellest kangast voodipesu sobib kõigile, kes hindavad kvaliteeti, vastupidavust ja head välimust. Vali satiinist voodipesu laste vooditesse ja oma magamistuppa. See sobib ideaalselt ka majutuskohtadesse, kus luksus, kvaliteet ja peenus on hädavajalikud. Satiinist voodipesu sobib isegi väga tundliku nahaga inimestele.

Hooldus. Masinpestav - säilitab värvi, omadused ja sileduse ka pärast mitut pesu. Plekid on kergesti eemaldatavad. Lihtne hooldus suurendab veelgi satiini populaarsust. Naudi kuninglikku tunnet ja lihtsat hooldust.

voodipesu

Sitsiriidest voodipesu - esteetika ja praktilisus

Sitsiriide välimus on mänguline ja iseloomulik, seda on väga lihtne hooldada ja nahale meeldiv. Kanga ainulaadse tekstuuri tõttu loovad mustrid ja värvid hämmastava efekti.

Eelised. Esmalt vajab mainimist, et sellest kangast voodipesu sobib ideaalselt neile, kellel on alati kiire ja kellel ei ole aega kodutööde tegemiseks - sitsiriie näeb niisama välja sama muljetavaldav kui teised kangad triigituna. Seda kangast on lihtne teistest värvide poolest eristada - selle toonid on rikkalikud ja erksad, seega sobib see ideaalselt neile, kes soovivad oma magamistuppa julgeid aktsente. Selle tõttu on sitsiriidest voodipesu tavaline valik lastetubades - mängulised ja lõbusad mustrid ning värvid sobivad sinna suurepäraselt. Tasub märkida, et sitsiriie on tehtud puuvillast, mis on kootud peene lõnga ja tiheda koega. See muudab kanga kergeks ja igaks aastaajaks sobivaks.

Kellele see on mõeldud? Kodus leiab sitsiriidest voodipesu kindlasti koha nii magamistoas, lastetoas kui ka külalistetoas. Tänu looduslikele kiududele sobib see kangas eranditult kõigile - isegi tundliku või allergiale kalduva nahaga inimestele. Neile, kellele meeldib maitsekas originaalsus ja mõnus segadus, aitab sitsist kangas seda efekti luua.

Hooldus. Lihtne hooldus lisab sitsiriidest voodipesule veelgi atraktiivsust. Masinpestav, kõrge temperatuuriga, kuumas vees. Kuid ka pärast mitmeid pesusid võlub sits endiselt oma erksate värvide, pehmuse ja esindusliku välimusega.

voodipesu

Flanellist voodipesu - maksimaalne pehmus ja soojus

Flanell... Neile, kel on vähegi kangaste vastu huvi, meenutab see kohe vapustavat pehmust. Ja see on tõsi - flanellkanga pind on kaetud miniatuurse kohevusega, mis annab sellele kadestusväärse hubasuse ja pehmuse. Seepärast võetakse külmal aastaajal sageli kasutusele flanellist voodipesu - selle ekstra pehmus ja soojus annab maksimaalse mugavuse.

Eelised. Tänu kanga pinnal olevale kohevusele on flanell väga soe ja nahal äärmiselt meeldiv. See struktuur siiski raskust ei lisa - kangas jääb kerge ja pehme. Flanell on talvel asendamatu - olgem ausad, pehmesse ja hubasesse voodisse pugemine on suur rõõm! Siiski saab seda ka teistel aastaaegadel nautida - flanell on looduslikust kiust kangas, mistõttu ei kuumene see üle: see imab ja aurustab niiskust suurepäraselt ning on hingav.

Kellele see on mõeldud? Flanell on üks parimaid valikuid tundliku nahaga inimestele, kes allergiate käes vaevlevad. Seepärast ongi suur osa laste voodipesust flanellist - see on piisavalt pehme, isegi kõige väiksemate jaoks, kelle nahk vajab hoolikat tähelepanu.

Hooldus. Flanellist voodipesu on hooldusvaba - pese seda tavapäraselt, kasuta tavalisi pesuvahendeid ja ära muretse, et kangas pesus muutub - seda ei juhtu. Flanell säilitab nii värvi kui ka kõik oma head omadused ning muutub aina pehmemaks!

voodipesu

Linane voodipesu - naturaalne ja lihtne

Linane voodipesu on tõeline klassika, köites oma lihtsuse ja loomulikkusega. Ja kuigi räägitakse, et see ei ole kõige pehmem kangas, tagab see une ajal siiski õrnuse ja mugavuse.

Eelised. Lina on kootud looduslikust puuvillakiust, seega on see hingav. Samuti imab ja aurustab kiiresti niiskust, nii et sa ei kuumene üle ja tunned end magades mugavalt. Kangas on mitteallergiline ja ei ärrita nahka. Vastupidi, kiud on pehme, meeldiva ja hubase puudutusega. Linasele voodipesule on sageli trükitud lilled, taimemotiivid või muud kaunid mustrid, mis annavad sellele romantilise ja esteetilise ilme.

Kellele see on mõeldud? Linane voodipesu on ideaalne valik nii kodudesse kui ka majutusasutustesse. Sellises voodipesus tunnevad end kõik mugavalt, isegi need, kellel on nahaprobleemid, väga tundlik nahk või isegi allergiad. See voodipesu sobib ideaalselt ka lastevooditesse. Tänu suurepärasele niiskuse imavusele meeldib see ka neile, kes magavad rahutult ja kipuvad higistama.

Hooldus. Linane voodipesu on väga hinnatud oma vastupidavuse ja kulumiskindluse poolest. Samuti ei vaja see ka erilist hoolt - masin- või käsipesu, isegi kõrgel temperatuuril - see ei kahjusta kangast. Suurepärane on ka see, et lina on lihtne puhastada ja plekke kerge eemaldada. Sa ei naudi mitte ainult selle kasutamist, vaid ka selle hooldamist.

voodipesu

Satiin, lina, flanell, sits - need on puuvillased kangad. Kui valid looduslikust kiust kanga, ei pettu sa kunagi. Naudi kvaliteetset voodipesu ja mugavat und!

Seotud kaubad

avatar