Võib tarne võtta aega kuni 7 tööpäeva.

Mis värvi voodipesu valida?

Värvidel on palju mõju: need annavad edasi emotsioone, rahustavad või annavad energiat ning väljendavad isikupära. Voodipesu värvid pole erand – Sinu lemmikvoodipesukomplekt võib Sinu kohta palju öelda. Seda võid uskuda või mitte, kuid proovida tasub kindlasti. Esmalt vali ausalt välja oma lemmikvoodipesukomplekt ja vaata, mis värvi see on (kui voodipesu on kirju, siis vaata domineerivat värvi). Nüüd loe, mida valitud voodipesu värv Sinu kohta ütleb.

Valge voodipesu

See on klassikaline ja väga populaarne valik. Valge voodipesu alla tuleks lugeda ka naturaalselt kollakad ja linased toonid. Kõige sagedamini valivad valge voodipesu koju korralikud isiksused, kes armastavad nii igapäevaelus kui ka suurte otsuste tegemisel kõike üksikasjalikult planeerida ja seda plaani järgida. Selliste inimeste jaoks on kõik selge ja lihtne, nad suhtuvad elusse üsna otsekoheselt ega karda oma sõna sekka öelda, kui vaja.

Valge voodipesu on minimalistide lemmikvalik. See loob värskuse ja puhtuse mulje, seega sobib suurepäraselt neile, kes otsivad oma keskkonnas korda ja reegleid. Lisaks on sellist voodipesu ülimalt lihtne erinevate värvidega kombineerida, nii et magamistoas loodud meeleolu saab hetkega muuta.

Must voodipesu

Must värv on seotud luksuse, prestiiži, rafineerituse või isegi võimuga. Lisaks on see väga dekoratiivne ja näeb magamistoas suurepärane välja. Must voodipesu meeldib üldiselt konservatiivsetele, traditsioonilise mõtlemisega inimestele, kes võtavad otsuseid vastu ettevaatlikult ja on kõiges mõõdukad. Kui valid musta voodipesu, oled tõenäoliselt enesekindel, iseseisev isiksus, kes on otsustanud oma eesmärke saavutada.

Sinine voodipesu

Nii tumedamad kui ka heledamad sinised toonid on rahustava toimega ja seepärast ühed populaarseimad värvid magamistuppa. Ükskõik, kas valid tume- või helesinise voodipesu, räägivad need toonid maailmale, et oled rahulik, kipud hoiduma impulsiivsetest otsustest ja spontaansetest tegudest, jälgid olukordi tähelepanelikult ja alles siis tegutsed ettevaatlikult.

Sinine voodipesu näitab isiksuse usaldusväärsust, siirust ja tundlikkust. Sinise värvi valijatele meeldib lõõgastuda ja võtta elu vabalt.

 


 

Roosa voodipesu

Roosal on palju toone ja see ei pruugi tähendada barbilikku nukumaailma. Selle hulgas on nii lillede kui ka looduse enda toone. Roosa värv meeldib flirtivatele isiksustele, keda iseloomustab energia ja kirg. Kui Sulle meeldib roosa voodipesu, oled tõenäoliselt veidi sentimentaalne, rahulik ja pead iseendast väga lugu. Samuti valivad selle värvi sõbralikud ja suhtlemisaldis inimesed, kellel on palju sõpru ja kellele meeldib mõnusalt aega veeta.

Punane voodipesu

See ei üllata, et punase värvi valivad oma magamistuppa ekstravertsed, julged ja enesekindlad inimesed. Punane voodipesu meeldib ambitsioonikatele, konkureerida armastavatele isiksustele, keda on lihtsalt võimatu ignoreerida või alahinnata. Punane näitab ka kirge, elujõudu, armastust elu vastu. See on üks julgemaid magamistoalahendusi, kuid üllataval kombel on punane ka üks populaarsemaid voodipesu värve.

Violetne voodipesu

Violetne ühendab endas punase ja sinise ning sellel on palju toone, mis ulatuvad pastelsest sirelilillast kuni tumeda ja rikkaliku baklažaanivärvini. Seda värvi voodipesu valivad intuitiivsed, karismaatilised, lennuka kujutlusvõimega isiksused, kes kalduvad vaimsuse poole. Violetne voodipesu on ka ambitsioonikate, julgete ja erakordsete isiksuste valik, see näitab soovi olla liider.

Roheline voodipesu

Roheline värv tõmbab ligi loodushuvilisi, maalähedasi inimesi. Roheline voodipesu peegeldab uudishimulikke, keskkonnahuvilisi isiksusi. Sellise voodipesu valivad siirad, kaastundlikud inimesed, kes on suurepärased sõbrad. Nad on rahuliku ja positiivse ellusuhtumisega.

 

 

Kollane voodipesu

See on päikese, täiuse ja mängulisuse värv. Kollane on voodipesu jaoks väga sobiv värv, kuna see neelab suurepäraselt ruumis olevat valgust ning ei ärrita silmi. See värv on rohkem levinud laste magamistubades, kuid kui valid kollase või lausa kuldse voodipesu, oled tõenäoliselt optimist, täis harmooniat ja elurõõmu. Kollane värv tõmbab ligi avatud, uuendusmeelseid inimesi, kes on valmis avastusteks ja uuteks kogemusteks.

Pruun voodipesu

Voodipesu maailmas leidub palju erinevaid pruune varjundeid. Pruun voodipesu näeb välja luksuslik ja see värv domineerib sageli kirjudes mustrites. Pruuni voodipesukomplekti valivad tavaliselt konservatiivsed, rahu otsivad inimesed, kes hindavad mugavust ja turvalisust. See värv peegeldab pigem suletud isiksusi, kes ei kiirusta end avama ja mõnikord isegi elavad oma maailmas.

Seotud kaubad

avatar