Flanellist voodipesu soodusmüük, hinnad all kuni 30%!

Voodipesu kangad: millised need on ja mille poolest nad erinevad?

Une kvaliteet on meie emotsionaalse seisundi, meeleolu, töövõime ja paljude teiste eluvaldkondade jaoks väga oluline. Une kvaliteet ise sõltub samuti mitmest aspektist, sealhulgas voodipesust. Need tekstiilid on kogu une aja nahaga otseses kokkupuutes ja seepärast on neile mitmeid nõudeid - nad peaksid olema pehmed, õrnad, mitteärritavad, hingavad jne. Nendele nõuetele vastavad suurepäraselt kvaliteetsed, naturaalsetest kiududest kangad.

Tutvustame lühidalt populaarsemaid kangaid, mis sobivad ideaalselt voodipesuks ja vastavad kõrgetele standarditele. Loodetavasti annab see mõningaid juhiseid puhuks, kui endale või kingituseks uut voodipesukomplekti valid.

Tencel

See kiud võib olla vähem tuttav, kuid tundliku nahaga inimestele on see kindlasti teada. Tencel on juhtiv looduslike kiudude seas ja ei sisalda kahjulikke lisaaineid, seega on see ideaalne valik eriti neile, kes kannatavad nahahaiguste, isegi psoriaasi ja dermatiidi all. Selle kanga üks ainulaadseid omadusi on see, et see imab endasse rohkem niiskust kui puuvill! Veelgi parem, see aurustab selle niiskuse ülikiiresti. Seega on Tencelist voodipesu väga mugav ja pehme, nii et see võib isegi siidi siledusega konkureerida.

Öeldakse, et Tenceli teeb eriliseks see, et see ühendab endas teiste kiudude parimad omadused. Näiteks on see pehme nagu siid, soe nagu vill, meeldivalt jahe nagu lina ja imab niiskus isegi paremini puuvill!

Kui kipud magades higistama, on Tencelist voodipesu väga meeldivalt üllatav. Niiskust imendades ja aurustades hoiab see kiud ära ülekuumenemise, nii tunned end kogu öö mugavalt.

voodipesu

Mako-satiin

Mako-satiin on kootud puuvillakiududest, mistõttu on see kangas täiesti looduslik ja sobib ideaalselt voodipesuks. Paljud inimesed vaatavad mako-satiinist voodipesu ja küsivad, kas see on tõesti puuvillane. Puuvill on tõepoolest meile kõigile tuttav - mõnus puudusele, mõnikord veidi karedam, matt, vastupidav, jäigalt kootud. Mako-satiin on visuaalselt tõesti erinev, sest see köidab kohe oma kerguse, sileduse ja peene elegantse läikega. Seda võib segi ajada pigem siidiga kui puuvillaga. Kuigi mako-satiin on välimuselt luksuslik, on see tegelikult valmistatud puuvillakiududest. Kiude töödeldakse tootmisprotsessis väga hoolikalt ja spetsiaalse kudumisviisi abil viiakse pikad puuvilla niidid veatult kokku, muutes täielikult tavalise puuvilla välimust.

Suurepärane on see, et isegi pärast välimuse muutmist säilitab mako-satiin puuvillakiu kõik head omadused: pehmus, meeldiv kokkupuude nahaga, mitteärritav, mitteallergiline ja pealegi on mako-satiin veelgi vastupidavam ja kauakestvam, rääkimata välimuse muljetavaldavast muutumisest.

voodipesu

Satiin

Satiin, nagu ka mako-satiin, on kootud puuvillakiust. Kangas on tihe, väga pehme ja peene läikega, mis annab sellele veelgi luksuslikuma tunde.

Satiinist voodipesu on väga populaarne nende seas, kellele ei meeldi pärast pesemist voodipesu triikida - satiin sirgub puuvilla või muu mõne kangaga võrreldes väga kergelt.

Vali satiinist voodipesu, mis ei sisalda muid lisandeid, eriti sünteetilisi kiude. Satiinist voodipesu on lihtne hooldada ja sellega on äärmiselt meeldiv magada - kangas on pehme, õrn, hubane, sobib isegi tundlikule nahale, ei ärrita seda ja laseb sel une ajal vabalt hingata.

Satiinist voodipesu võidab luksuse austajate südamed!

Voodipesukomplektid

Lina

Kui pead mugavust ja kvaliteeti tähtsamaks kui visuaalset pilti, siis on lina ideaalne valik. Asi pole selles, et lina kole välja näeks - see on väga stiilne, esteetiline ja ilus - see on lihtsalt kergemini kortsuv ja kaotab seeläbi veidi oma esinduslikkusest. Kuid ka siin on omad eelised - kui kodu on kaasaegses, vabas, urbanistlikus, mittesiduvas stiilis, siis võivad mõned kortsulised linased tekstiilid isegi väga võluvad välja näha!

Kui aga tuua esile selle kanga eeliseid, siis võiksimegi jääda linast rääkima! See on puuvillakius kangas - seega kohandub see ideaalselt kehatemperatuuriga, on väga pehme ja nahka mitte ärritav, laseb nahal vabalt hingata, hoiab ära higistamist ja tagab maksimaalse mugavuse kogu une ajal.

Sits

Sits on väga sarnane linale - see on vastupidav, kauakestev, väga kergesti pestav ja kipub kortsuma. Sitsist voodipesu imab ja aurustab suurepäraselt niiskust, nii et pole põhjust higisena ärgata. Saad nautida kvaliteetset ja mugavat und kogu öö vältel. Sitsile on iseloomulik lihtkudumine ning kangas ise on õhuke ja kerge.

Visuaalselt näeb sitsist voodipesu välja õrn, esteetiline ja mõnikord üsna tagasihoidlik, kuid terve hulk suurepäraseid omadusi teeb selle paljude jaoks atraktiivseks.

Sitsi on väga lihtne pesta, mustus eemaldub kergelt ja kuivab kiiresti. See on tugev ja vastupidav, säilitades esindusliku välimuse ka pärast mitmeid pesemis- ning triikimistsükleid.

voodipesu

Flanell

Flanell rahuldab nende vajadusi, kes on huvitatud looduslikkusest, hubasusest ja pehmusest.  Ka see kangas on valmistatud puuvillakiust ja on omandanud kõik selle head omadused. Flanellist voodipesu ei lase üle kuumeneda ega külmetada ja on seeläbi nahale äärmiselt meeldiv. Tänu kanga pinnal olevale väikesele kohevusele pakub flanell kirjeldamatut pehmust ja siledust ning on külmal aastaajal lihtsalt asendamatu. Flanellist voodipesu sobib mitte ainult täiskasvanutele, vaid ka lastele ning on üks parimaid valikuid kõige väiksematele, kelle nahk on eriti tundlik ja õrn.

Ehkki flanell, nagu ka satiin, on valmistatud puuvillakiududest, erineb see teistest kangastest. Flanelli puhul kasutatakse teistsugust kudumistehnikat - kanga pind on veidi krobelisem ja kangas tugevam kui näiteks satiin. Flanellkangast harjatakse, kuni pinnale moodustub peen kohevus - see muudab flanellkanga kergesti teistest eristatavaks.

voodipesu

Pärast mitmeid pesukordi võib siiski märgata selle karva vähenemist või isegi kadumist. Seetõttu vali flanellist voodipesu puhul õrnad pesuprogrammid ja pane voodipesu spetsiaalsesse pesukotti. Loomulikult on kvaliteetne voodipesu palju vastupidavam.

Seotud kaubad

avatar