Flanellist voodipesu soodusmüük, hinnad all kuni 30%!

Voodipesu trendid 2023

Magamistuba on justkui meie kodune puhkepaik, seega on see ehk ruum, mida kõige sagedamini täiendatakse. Ja seda on lihtne teha: lihtsalt vahetage voodipesu, padjapüüri või padjad ja tuba näeb täiesti teistmoodi välja. Kuna soojem aastaaeg läheneb, on aeg oma magamistoa interjööri värskendada. Räägime, millised voodipesutrendid on sel aastal moes ja kuidas valida stiilseid lahendusi ning luua hubane keskkond lõõgastumiseks.

Naturaalsuse eelistamine

Looduslikud kangad on juba mõnda aega juhtinud voodipesu, ja põhjusega - ainult naturaalsed kiud pakuvad nii suurepäraseid une omadusi ja hubasust. Sel aastal on sünteetilised kangad aga täielikult välja vahetatud puuvilla, lina ja villase materjali vastu. Populaarsed on ka looduslähedased toonid: kollakas, savi, kivihall, keraamiline, merevaigukollane. Selles kontekstis paistab silma sinine ploomitoon, mis kajastab Pantone'i värviinstituudi aasta värvi Viva Magenta, kuid on samal ajal palju peenem ja mahedam.

Keskenduge ökoloogiale ja jätkusuutlikkusele

See suundumus on üks tähtsamaid, sest see aitab tagada mitte ainult meie endi, vaid ka keskkonna heaolu. Üha enam inimesi ei vali oma voodipesu mitte ainult mustri või värvi järgi, vaid ka lähtudes keskkonnasäästlikkuse ja jätkusuutlikkuse põhimõtetest. See on põhjus, miks puuvillased ja bambus tekstiilid on populaarsed, sest need kuuluvad kõige säästlikumalt toodetud materjalide hulka. Puuvilla kasvatamine on ressursikulukas ja kerge töötlemine on võimalik ilma erinevate kahjulike kemikaalide kasutamiseta. Bambus on väga jätkusuutlik taim, kiiresti taastuv materjal ja seda kasutatakse üha enam mitte ainult voodipesu, vaid ka muude kodutekstiilide ja rõivaste valmistamiseks. Tänu oma ainulaadsetele omadustele sobivad nii puuvill kui ka bambus suurepäraselt meie naha ja keha vajadustele. Mahetoodete valimine on sel aastal väga moes, nii et pöörake sellele tähelepanu.

Meie poes on saadaval OEKO-TEX®-märgisega voodipesu, padjad, tekid, linad ja rätikud. See sertifikaat tagab tarbijale, et tekstiilide tootmisel ei kasutata kemikaale, mille jäägid lõpptootes on potentsiaalselt kahjulikud organismile ja võivad põhjustada allergilisi reaktsioone.

Voodipesu trendid 2023 | Voodipesu | Nostrahome.ee

Peale ööd saabub päev!

Tume voodipesu, mis muutus mõnda aega tagasi populaarseks, on aeglaselt kaotamas oma populaarsust. Sisekujundus pöördub tagasi heledate toonide poole, mängides valguspeegeldustega ja otsides ruumilisust. Valge voodipesu kogub tõelist taastõusu, väga trendikad on satiinist komplektid ja peened mustrid tekivad loomulikult kanga lõime ja kiusuuna koosluses. Soojematel aastaaegadel ihaldatud erksad värvid on asendumas pehmete pastelsete ja kreemjate toonidega, mis ulatuvad pehmest roosast kuni elava roheliseni. Voodipesu on magamistoa interjööris oluline aktsent, mistõttu eelistatakse läikivat makosatiini, mis peegeldab valgust ning annab avaruse ja kergustunde. Kui oled varem kasutanud tumedat voodipesu, on nüüd aeg voodi välimust uuendada - proovi heledat värvi, see on nagu värske hommik pärast pimedat ööd.

Harmoonia tekitamine

See suundumus puudutab pigem individuaalseid valikuid voodipesu väljanägemise osas. Kui varem arvati, et voodipesu võib välja näha ükskõik milline, sest seda varjab voodikate, siis viimased siseviimistlused kaasavad voodipesu üha enam üldilme, kusjuures voodipesu on ainult voodi jalamil ja katted on nähtavad. Need sobitatakse interjööri üldise värvilahendusega, kuid need ei muutu silmatorkavaks aktsendiks, vaid sulanduvad pigem üldisesse tervikusse. Populaarsed on neutraalsed ja pehmed toonid, samas kui geomeetrilised kujundid ja selged jooned näevad stiilsed välja, kui soovite värvikirevat tooni.

Loomulikult on ka erandeid. Tööstuslikus stiilis või väga originaalsetes interjöörides leiame eredaid värve ja mustreid. Eriti huvitavad on troopilised motiivid: erksad palmilehed, papagoi suled, eksootilised lilled. Monokromaatilised kombinatsioonid on endiselt populaarsed moodsa välimuse puhul, kuid stiilse musta asemel on toimunud üleminek hallile, tuhkroosale, märjale asfaldile ja roostepunasele.

Voodipesu trendid 2023 | Voodipesu | Nostrahome.ee

Kvaliteedile keskendumine

Tänapäeva tarbija otsib lahendusi, mis on kvaliteetsed, vastupidavad ja kergesti hooldatavad. Magamistuba ei ole erand ja voodipesu valikute seas domineerivad makosatiinist voodipesukomplektid. Kvaliteet ei väljendu mitte ainult kiudaines endas, vaid ka selle vastupidavuses kulumisele - me ju peseme ja kasutame oma voodipesu korduvalt. Teisest küljest eelistame aja kokkuhoiu eesmärgil kangaid, mis on kortsuvabad ja kergesti hooldatavad, ning ka satiin vastab sellele tingimusele. Kuigi selline voodipesu on veidi kallim, tasub selline investeering end ära ja üha enam tarbijaid mõistab seda: kvaliteetse voodipesu "säilivusaeg" on palju pikem ja see näeb ka pärast mitmeid pesutsükleid suurepärane välja.

Need on voodipesu üldised muutused. Ja millist voodipesu sooviksite teie valida?



Seotud kaubad

avatar