Lihavõttepühade soodusmüük 20.-31.märts. -25% allahindlus koodiga Lihavõtted2024 *Allahindlused ei summeeru

Voodipesukomplektid magamistoa muutmiseks

Kui öeldakse, et kodu süda on köök, siis magamistuba on kindlasti see koht, kus inimene soovib aega veeta meeldivalt lõõgastudes ja mõnusalt puhates. Magamistuba täidab inimese jaoks olulist funktsiooni, kuna seal saab ta olla täiesti tema ise, ilma igapäevase eluga kaasnevate rollideta. Iga inimene on oma magamist loonud just selliseks, et tal oleks seal hea ja mugav olla. Magamistoa loomisel püütakse jälgida, et see oleks maksimaalselt õdus ja hubane ning looks kõik eeldused võimalikult kiireks uinumiseks ja kvaliteetseks uneks. Pööratakse tähelepanu valgustusele, voodile, öökapile ja teistele aksessuaaridele, mis kõik koos mõjuvad ühtse tervikuna. Lisaks nendele sisustuselementidele on väga oluline valida hea ka kvaliteetne voodipesukomplekt, mis aitab luua kauni ilmega funktsionaalse magamistoa.

Magamistoa välimust võiks tihemini värskendada

Kuna inimesed veedavad  võrreldes teiste eluaseme ruumidega tunduvalt vähem aega magamistoas, siis ei väsi magamistoa välimus nii kiiresti kui teiste rohkem kasutavate tubade välimus. Näiteks kõige tihemini vajavad elamises üldjuhul remonti ja värskendamist köök, koridor/ koridor ja vannituba. See on arusaadav, kuna nendes ruumides viibitakse ja tegutsetakse enamus ajast. Olukorras, kus magamistuba kuigi tihti remonti ei ja värskendust ei saa, siis tekib tihti inimesel endal soov ja idee magamistoa värskendamiseks. Magamistoa värskendamiseks ei pea alustama kogu mööbli välja vahetamisest uue vastu või seinte, lagede ja põranda värvimisest. On palju lihtsamaid kuid samas efektiivsemaid nippe, mille abil saab anda magamistoale uue ja värskema ilme.

Voodipesukomplektid

Lihtsad nipid magamistoa värskendamiseks

Kui tunned, et oled magamistoa välimusest tüdinenud ja soovid seda värskendada, siis selleks on mitu soovitust. Esiteks on võimalik lisada magamistoale juurde erinevaid uusi aksessuaare. Võib näiteks lisada kauneid pilte ja praktilisi riiuleid seinale, panna öökapile mõni ilus lamp või vaas värskete lilledega. Sellised esmapilgul väiksena tunduvad lisad võivad magamistoa välimusele anda juurde palju hubasust. Teine hea võimalus, mida soovitame kasutada on vahetada välja magamistoa tekstiilid. Asenda vanad kardinad uutega, osta voodile juurde dekoratiivpadjad või päevatekk. Taas on võimalik lihtsate vahenditega toa kujundust märgatavalt muuta. Kolmas nipp avaldab lisaks magamistoa ilmele tegelikkuses ka vägagi tuntavat mõju, kuna seda tunneb ka inimene ise sõna otseses mõttes siis kui ta magama läheb. Selleks on uus voodipesukomplekt.

Voodipesukomplektid

Voodipesukomplektide valik magamistuppa

Uue voodipesukomplekti ostmine magamistuppa kõlab ju tegelikult liiga lihtsalt kas pole? Kuid nii see tegelikkuses ongi, niipea kui vana voodipesukomplekt saab uuega asendatud näeb ja ka tunneb inimene ise suurt erinevust. Nostrahome voodipesukomplektide valik on väga suur. Saadaval on erineva mõõdu, materjali, kujunduse ja värviga voodipesud. Müügil on nii komplektid kui ka teki- ja padjapüürid üksikuna, mis on suurepärane võimalus, et katsetada magamistoa uue ilme loomisel erinevate värvikombinatsioonide ja materjalidega. Saadaval on ka soodushinnaga voodipesukomplektid suurepärase hinna ja kvaliteedi suhtega. Valikus on eraldi saadaval ka voodilinad, nii kummiga kui ilma, mida võib ka näiteks olemas olevale komplektile juurde osta.

Voodipesukomplektide erinevad materjalid

Kui voodipesukomplekti valimisel tuleb teada üldjuhul, millises suuruses voodipesu vaja läheb ja seejärel suunatakse üldjuhul kogu edasine tähelepanu ja fookus sobiva värvi ning kujunduse valimisele, siis tegelikkuses soovitame eraldi tähelepanu pöörata ka voodipesukomplekti materjalile. Jah on tõsi, et voodipesukomplekti värvid, mustrid ja kujundus on need tegurid, mis võimaldavad imelihtsalt anda magamistoale täiesti uue ilme. Kuid voodipesu materjal on samuti see, mis mängib tekkiva ilme juures rolli. Kui soovitakse rõhutada luksuslikkust ja kuninglikkust soovitame valida kas satiinist või kunstsiidist voodipesukomplektid. Kes hindab maalähedast ja skandinaaviapärast  stiili, siis sobivad kasutamiseks puuvillased, kortsuriidest ja linasest materjalist voodipesukomplektid. Kuna tegemist on siiski magamistoaga, mis oma funktsioonilt peab selle kasutajale tagama võimalikult hea ja kvaliteetse une, siis ka sel põhjusel on voodipesukomplekti materjali hoolikas valimine oluline.

Seotud kaubad

avatar