Flanellist voodipesu soodusmüük, hinnad all kuni 30%!

Erilised hommikud hommikumantlis

Iga hommiku juurde kuuluvad kindlad protseduurid ja tegevused, mis teevad hommikust hommiku. Jah loomulikult on ärgates iga hommik oma moodi ja erinev ning kordumaru, kuid tegelikkuses teevad hommiku eriliseks just need kõige väiksemad pisiasjad. Rutiini armastava inimese jaoks muudabki hommiku eriliseks iga päev kindlal kellaajal voodist ärkamine ning seejärel ärganuna samm sammuline tegevuste järgimine. Tegelikkuses teevad kõik inimesed hommikuti enamjaolt täpselt samu asju, isegi need inimesed, kes absoluutselt rutiini ei armasta ja peavad seda tüütuks ja väsitavaks. Erinevat tüüpi inimestest igaühe jaoks muudab hommiku eriliseks see, kuidas ja milliselt hommikusi protseduure tehakse. Samuti võivad enamus inimesi kinnitada, et erilise hommiku juurde võiks kuuluda ka tore ja eriline hommikumantel, mida on hea ja mugav päeva alustamisel selga tõmmata, sõltumata, mis tüüpi inimesega tegemist on.

Erinevad hommikud meestel ja naistel

Olenevalt sellest, kuidas inimene hommikusi rituaale ja protseduure teeb saab ära määrata, mis tüüpi inimesega on tegu. Kas hommikune uneleja, kes on suur rutiini armastaja ja naudib kõikide hommikuste protseduuride perfektselt täpset sooritamist. Või hoopis kiire ärkaja, kes rutiinile suurt tähelepanu pöörata ei soovi, teeb hommikused rutiinsed toimetused kiiresti ära ja suundub rõõmsalt vastu kõikidele muudele toimetustele, mida päev pakub ja kaasa toob. Üldiselt kipuvad mehed ja naised jagunema täpselt eelpool nimetatud tüüpide vahel. Enamus mehi kipuvad olema hommikuti kiired tegutsejad ja tuiskavad kodunt kiiresti välja asjaajamistele, samas kui naised üritavad pöörata tähelepanu kõikide toimingute täpsele sooritamisele ning seejuures kipub alati aega puudu jääma, seda just eriti argipäevade hommikutel.

Hommikumantlid meestele

Puhkepäevade hommikud

Puhkepäevade hommikud on erilised kogu perele, kuna siis on kätte jõudnud lõpuks see aeg nädalas, kui kellegil kuhugile otseselt kiiret ei ole. Lapsed saavad kaua magada ja ei pea kooli tõttama, emal on lõpuks ometi piisavalt vaba aega hommikuste protseduuride nautimiseks ning isalgi pole lõpuks ometi otseselt kuhugile kiiret ja ei pea toast kuhugi kiirustama. Puhkepäevade hommikud on just sellised, kus hommikused rutiinid ja protseduurid on ju tegelikult täpselt samad mis argistel päevadel, lihtsalt on rohkem aega nende toimingute jaoks. See võimaldab isal soovi korral veeta enne hommikusi protseduure tunnike teleka ees diivanis. Nostrahome on kauba valimisel mõelnud ka meestele ja neile, kes soovivad kodust hommikut nautida koos erakordse pehmusega on saadaval puuvillased hommikumantlid meestele.

Hommikumantlid meestele

Argipäeva hommikud

Kuigi argipäeva hommikud kipuvad olema tavapärasest kiireloomulisemad ja jätavad kõigile vähem aega nautimiseks, siis on oluline siiski ka argipäevadele lisada näiteks hommikumantli pehmuse ja hubasuse abiga juurde pisut puhkepäeva võlu ja naudingut. Pole oluline, kas tegemist on mehe või naisega, rahuliku rutiini armastajaga või toimeka hommikuse kiirustajaga, siis hommikumantel on see, mis võtab kõik ärkajad voodist tõustes vastu pehme ja sooja kallistusega. Kuna argipäevade arv moodustab aastast ja ka inimese elust oluliselt suurema osa, siis on väga oluline muuta argipäeva hommikud sama eriliseks kui seda võiksid olla puhkepäevade hommikud, mil igaüks lubab endale veidi rohkem naudingut. Hommikumantel on lihtne kuid praktiline aksessuaar, mis kasvõi viieks minutiks selga tõmmates võib anda päevale erilisema alguse.

Perekondlikud hommikud

Väga toredad on perekondlikud hommikud, mis on samuti väga erilised kuna nendel hommikutel viibib kogu pere koos ja luuakse ühiseid mälestusi. Kui terve pere on leidnud aja, et koos hommikut nautida, oleks seda omakorda palju erilisem veeta kõikidel pereliikmetel imeliselt pehmes hommikumantlis. Erilised hommikud hommikumantlis võib mööda saata diivanil või voodil multifilme vaadates, koos lastega ühiselt pannkoogitainast ja pannkooke küpsetades, lauamänge mängides või isegi tube koristades. Hommikumantel on parim hommikune kaaslane tervele perele. Seda eriti siis kui kõigil on vaba hommik ja piisavalt aega nautida hommikumantli praktilisi ja mugavaid omadusi. Hommikumantel muudab hommikud pikemaks ja nauditavamaks tervele perele nii suurtele kui väikestele.

Seotud kaubad

avatar