Voodipesu soodusmüük, hinnad all kuni 40%!

Kaunista oma voodi nagu sisekujundaja

Kas soovid oma magamistuba värskendada? Sind võib üllatada, kuid see ei vaja mingit remonti. Mõne nutika sisustusidee abil saad oma interjööri stiili täielikult muuta ja anda oma puhkealale teistsuguse atmosfääri. Siin on mõned näpunäited, kuidas muuta oma magamistuba tõeliseks hubasuse oaasiks ja luua ikooniline voodilahendus, mis väärib Instagrami postitust.

Pole vahet, kas kolid uude korterisse või renoveerid vana, ära unusta, et magamistuba on lõõgastusala, mis peaks pakkuma rahu. See on väga isiklik ja privaatne ruum, seega tuleks seada esikohale see, mis sulle meeldib ja sind kõnetab. Magamistuba on ruum, kus saad täielikult ignoreerida moodi, trende ja rangeid interjööri reegleid. Kuid ära unusta, et see tuba on mõeldud lõõgastumiseks, mis tähendab, et mugavus on kohustuslik. Siin on mõned kasulikud ja praktilised näpunäited, kuidas muuta oma magamisruum hõlpsasti selliseks, nagu soovid.

Värvide mäng

Värvid mängivad interjööris väga olulist rolli, seega tasub enne läbi mõelda värvipalett. See hõlmab mitte ainult seinu, põrandaid ja viimistlust, vaid ka mööblit ja loomulikult voodipesu. Voodi on justkui magamistoa keskpunkt, nii et ainuüksi voodikatte ja padjakatete vahetamine võib palju muuta. Kõigepealt hinda ruumi üldist värvi, millised värvid domineerivad. Kui toone on rohkem kui kolm, vali üks olemasolevatest. Kui valitsevad heledad toonid, sobivad hästi voodisse heledad, pastelsed, neutraalsed värvid.

Võid kombineerida ka mitut värvi, näiteks tuhkroosa ja halli mängud on alati stiilsed, nagu ka neutraalsete, mahedate toonide ning jahedate siniste ja türkiissiniste toonide mäng. Värve kombineerides vali värvid, mis justkui täiendavad üksteist – nii näeb üldpilt välja harmooniline, rahustav. Kui kahtled, otsi veebist värviratast – vastandvärvid sobivad hästi.

Säästa ruumi

Mida rohkem ruumi, seda vabamalt me end tunneme, meil on rohkem liikumisruumi. Magamistuba on ruum, kus kasutatakse palju tekstiile ja need vähendavad visuaalselt ruumi. Ära liialda dekoratsiooniga - mida väiksem on ruum, seda vähem on seda vaja. Näiteks suuremas magamistoas näevad paljud voodil olevad padjad võluvad välja, kuid väikeses toas võtab selline voodi justkui liiga palju ruumi. Väiksemates ruumides vali väiksemad sisustuselemendid.

Pleedid, padjad, vaibad – kõik see aitab sul hõlpsasti magamistoa välimust muuta. Tee üldpilt lihtsaks, ära liialda detailidega. Liiga palju elemente loob segaduse mulje, isegi kui need on korralikult paigutatud. Ja see on magamiskohas äärmiselt ebasoovitav, sest see ei lase sul lõõgastuda, rahuneda ja puhata.

Kaunista oma voodi nagu sisekujundaja | Voodipesu | Nostrahome.ee

Sobita tekstuure

Voodi on magamistoa keskpunkt ja selle välimus tundub esmapilgul lihtne: pole vaja teha muud, kui panna voodikate või tekk peale, visata paar patja ja ... voila! Kahjuks pole kõik nii lihtne. On vaja hinnata tekstuure ja kombineerida neid teiste sisustuselementidega. Õhukesest riidest voodikate, mida saab kaunistada tülli, narmaste, pitsiga, sobib suurepäraselt heledasse interjööri, kus valitseb kergus. Voodile aktsendi andmiseks võid selle katta stiilse boucle stiilis tekiga.

Klassikalises ja paksemate joontega interjööris soovid teistsugust välimust. Siia sobib hästi paksust tugevast riidest voodikate, millele saab trükkida lillemustrit või ornamenti. Samuti sobib ühevärviline minimalistlikus stiilis voodikate, mis näeb suurepäraselt välja modernses või industriaalstiilis interjööris, kunstniku ateljees või pööningul.

Kihid, kihid, kihid

Voodi koosneb mitmest kihist, seega pööra tähelepanu igaühele neist. Alustame alt. Esiteks valige lina. Valge on kõige mitmekülgsem ja populaarseim valik, kuid kui soovid rohkem värvi, võid valida ka pehmeid pastelseid toone rohelisest sinise või kollaseni. Väldi ülierksaid ja tumedaid värve, välja arvatud juhul, kui lood originaalset ja väljendusrikast stiili.

Voodikatted tuleks valida vastavalt interjööri üldisele värvitoonile. Ära unusta, et kaheinimese voodipesukomplekt koosneb kahest padjapüürist ja ühest tekikotist. Kogu voodipesu peaks üksteisega kooskõlas olema, nii et pea seda meeles ja osta vajadusel täiendavaid padjapüüre.

Voodipesu on veidi näha ka siis, kui voodi on tehtud, seega peaks ka voodikate nendega sobima. Muide, voodikatte võid kombineerida tekiga – nii tekitad voodile lisakihi ja see näeb originaalne välja. Pleed võib olla mänguline värviaktsent, lisada pehmust. Pealmine kiht koosneb dekoratiivpatjadest, mida saab ka kihistada, kõige suuremast väiksemani. Kombineeri need voodikatte ja üldise interjööriga. Värviliseks aktsendiks võiksid olla väikesed padjad, kui neid kasutada - nii muudad voodi toa interjööri keskpunktiks, kuid hoiad delikaatsust.

Seotud kaubad

avatar