Flanellist voodipesu soodusmüük, hinnad all kuni 30%!

Miks on vaja pealismadratseid?

Tänapäeva kiiretempolises ühiskonnas mängib une kvaliteet üha olulisemat rolli. Me kõik soovime võimalikult lühikese aja jooksul hästi puhata ja uni on puhkerežiimi kõige olulisem osa. Madratsil, millel magame, on meie unekvaliteedi üle suurim mõju. Madratsitootjad teevad kõvasti tööd, et tulla välja üha huvitavamate lahendustega, kuid õige madratsi leidmine on siiski individuaalne valik ning see on ka kallis investeering. Kas sa ei saa magada? Ära kiirusta uut madratsit ostma, sest kattemadrats enamikel juhtudel palju odavam, kiirem ja lihtsam lahendus.

Mis on kattemadratsid?

Ametlikult on kattemadrats madratsi lisa. See on nagu õhuke lisamadrats, mis on asetakse põhilise madratsi peale, et tasakaalustada selle puudusi. Kattemadrats võib aidata tasandada juba olemasoleva põhimadratsi pinda või lisada uuele kõvale madratsile lisapehmust. Mõnikord kasutatakse seda ka põhimadratsi säilitamiseks ja selle kulumise eest kaitsmiseks.

Kattemadratsid on tegelikult mõeldud une kvaliteedi parandamiseks. See on üks tõhusamaid lahendusi inimestele, kes peavad magama ebamugaval voodil, diivanvoodil või muudel ebatasasustel.

Seega võib öelda, et kattemadratsid on nagu madratsite "nõod", kuid palju õhemad ja mitmekülgsemad. Kattemadratsid on laialdaselt kohandatavad ja nende maksimaalne paksus on 7 cm, mis muudab enamiku madratsikatete pesemise lihtsaks - see on kasulik omadus mitmetes olukordades.

Kattemadratsid

Millised kattemadratsid on parimad?

Sellele küsimusele pole tõenäoliselt võimalik ühtselt vastata, kuna kõik sõltub individuaalsetest vajadustest. Kõige tähtsam on valida kvaliteetne toode, mis tagab une ajal suurepärase puhkuse. Oluline on veenduda, et kattemadrats oleks hingav - see on kvaliteetse une eelduseks.

Madratsi paksuse saate valida vastavalt oma isiklikele vajadustele, kuid pidage meeles, et mida paksem on madrats, seda vähem te aluspinda tunnete. Sel põhjusel valige diivanvoodi või uue madratsi kaitseks õhem toode. Vana madratsi tasasuse taastamiseks vajate paksemat katet.

Õige kattemadrats peaks kergesti ja kiiresti keha kujuga kohanduma ning andma soovitud efekti. Kui vaevavad seljavalud, on vaja tugevamat pinda, seega peaks kattemadrats seda ka pakkuma. Pehmed ja kohevad kattemadratsid on hea valik neile, kes armastavad pehmust.

Kattemadratsid

Kuidas valida sobiv kattemadrats?

Kui oled otsustanud oma unekvaliteeti parandada, siis esimene samm on hinnata, millega sa rahul pole. Nii on lihtsam määrata funktsioone, mida madrats täitma peab. Kahjuks pole veel leiutatud täiesti universaalset kattemadratsit, mis sobiks igas olukorras, seega peate valiku tegema madratsi peamiste omaduste alusel.

Samuti on oluline pöörata tähelepanu sellistele parameetritele nagu paksus, suurus, kanga tihedus, materjal ja üldine välimus. Väga oluline on valida õige suurus - kattemadrats peab alusmadratsile ideaalselt sobima. Suurem või väiksem kattemadrats ei ole mugav, sest see tekitab probleeme üle voodiääre vajuvate servadega või kortsumisega rahutul magamisel.

Kõik, kes otsivad mitmekülgset lahendust, võivad valida polüestrist kattemadratsi. Need on mugavad, pehmed ja pakuvad põhimadratsitele suurepärast kaitset, andes teile magamiseks lisamugavust. Need ei ole paksud, seega on neid kergem pesta ja puhastada. Samuti on polüestrist kattemadratsite hind väga atraktiivne - väike investeering, mis parandab koheselt une kvaliteeti.

Kui kahtled, kas on tõesti vaja uut madratsit, siis jäta need kahtlused kõrvale. Tegelikult on alati soovitatav kattemadratsit kasutada - see on suhteliselt odav, nii et seda saab tihemini vahetada. Õhemad variandid on pestavad, nii et see aitab tagada paremaid hügieenitingimusi. Nagu te teate, on voodipesu mikroorganismide kasvulava, näiteks tolmulestad, kes põhjustavad keerukaid allergilisi reaktsioone.

Seotud kaubad

avatar