Voodipesu soodusmüük, hinnad all kuni 40%!

Voodikatted - praktilised ja stiilsed

Ehkki populaarne Provence'i interjöör on mõeldamatu ilma lillelise päevakatteta, on palju neid, kes peavad seda tekstiili tõeliseks antiigiks. Kas teie jagate seda arvamust? Ärge mõistke liiga kiiresti kohut, sest vooditekid ei ole mitte ainult väga praktilised, vaid võivad ka tõeliselt stiilsed välja näha. Räägime, miks ei tohiks magamistoas voodikatteid hüljata ja millist disaini valida.

Miks kasutada voodikatet?

Voodikatte peamine ülesanne on kaitsta voodipesu, mistõttu kasutatakse paksemat ja tugevamat kangast, mis peab vastu kulumisele ja kaitseb plekkide eest. Tolm, mikroobid ja bakterid võivad iga päev keskkonnast voodipesu sisse sattuda ning kuumadel suvepäevadel, kui aknad on avatud, ka putukad (mõned neist torkavad tugevalt!). Voodipesu toimib tõkkekihina ja kaitseb teie voodipesu iga päev usaldusväärselt mustuse eest, nii et saate õhtul taas nautida oma voodipesu värskust.

Voodikatted on hädavajalikud ka neile, kellele meeldib nautida kohvi või hommikusööki voodis. Vastupidavast kangast kiht kaitseb teie voodipesu plekkide eest - voodikatte pesemine on palju lihtsam kui kogu voodipesu väljavahetus ja pesemine. Kui sulle meeldib valge või heledat värvi voodipesu, siis tead ilmselt, kui raske on plekke välja saada, seega ära riski ja veendu, et sinu voodipesu on kaitstud.

Suvepäevadel aitab päevakate kaitsta teie voodipesu ka päikesevalgusest tingitud pleekimise eest. Paksem kangas hoiab voodi jahedana ka kuumadel päevadel, isegi kui voodi on otseselt akna kõrval.

Voodikatted - praktilised ja stiilsed | Voodikatted | Nostrahome.ee

Voodipesu roll interjööris

On raske ette kujutada luksuslikku ja antiikset kuninglikku magamistoa interjööri ilma päevakatteta - massiivne neljakandiline voodi on sageli suure magamistoa keskne osa, fookuspunkt, mis määrab ülejäänud sisustuse. Kaasaegsetes interjöörides on voodi välimus sageli muudetud ja see võib end magamistoas varjata. Magamistuba on tänapäeval ka palju funktsionaalsem: see võib olla lihtsalt magamiskoht elutoas, ühine puhkeala või isegi tööruum.

Kaasaegsed päevakatted on sageli minimalistlikud, neutraalsetes toonides. Värviline muster on asendatud õmblustega või spetsiaalselt töödeldud kangaspinnaga. Eriti populaarsed on sünteetilised või poolsünteetilised kiud, kuna need on väga vastupidavad ja kestvad ning juhivad vähem vedelikku. Lihtne hooldus ja vastupidavus ei piira värvivalikut, seega võib tekk olla nii hele (valge, hall, pastelne) kui ka praktiline.

Magamistoas heledama aktsendi saamiseks võite valida kirju voodikatte. Väga populaarsed on geomeetrilised mustrid, jooned ja lained. Valige julgelt rahulikumad toonid, mis on lähemal maa loomulikule värvipaletile - neid on lihtne segada ja sobitada ning kontrastsed toonid lisavad sära. Teine valik romantiliste, maalähedaste interjööride jaoks on auklik muster. Mustrit ilmestavad peenelt dekoratiivsed õmblused või kanga tekstuur.

Ruuduline pleed - voodipesu asemel

Oled endiselt kahtleval seisukohal voodikatete suhtes? Siis valige pleed, mis on pehmem ja praktilisem asendus voodikattele. Ruuduline pleed täidab voodikatte ülesandeid, kuid pöörake tähelepanu kompositsioonile. Kõige parem on valida segakiust toode, sest see on tugevam ja vastupidavam kulumisele ja venimisele. Pöörake tähelepanu ka hooldusnõuetele, sest vooditekina kasutatavat ruudulist pleedi peaks olema lihtne pesta.

Ruuduline pleed alternatiivina voodikattele on lihtsalt ideaalne lahendus. See lisab interjöörile pehmust ja muudab voodi kaetud kujul korrastatuks ja esteetiliseks. Lisaks on ruudud alati pehme pinnakattega, mis kordab prantsuse buklee trendi, mis on interjöörides praegu väga moes. Kuna värvide ja mustrite valik on lai, on lihtne leida midagi, mis sobib teie magamistuppa. Vältige siiski väga eredaid värve, sest need võivad mõjuda kohatult ja luua korrapäratust magamistuppa.

Ja mis kõige parem - sama ruudulist kangast saab kasutada mitte ainult voodikatteks, vaid ka mõnusaks pleediks või soojematel päevadel isegi tekina. See on veel üks praktiline ja stiilne idee oma magamistoa uuendamiseks!

Seotud kaubad

avatar