Flanellist voodipesu soodusmüük, hinnad all kuni 30%!

Eriline voodipesu kaunistab lastetuba

Igale lapsele on tähtis tema päris enda tuba, kus on olemas kõik lapsele vajalikud asjad ja tema jaoks olulise tähtsusega esemed. Ka vanemate jaoks on lastetuba tähtsa funktsiooniga kuna see võimaldab elamises ära piiritleda, kus on mänguasjade ja mängimise koht ning aitab kõikidel osapooltel hoida majapidamises lihtsamini korda. Lapse oma tuba tähendab lapse jaoks isiklikku ruumi, kus on hea sõpradega mängida, peale väsitavat koolipäeva või trenni puhata, õppida ja lugeda, meisterdada, multikaid vaadata ja päeva lõpus mõnusalt teki alla minna ning lambaid lugedes magusasse unne vajuda.

Mida lapsed lastetoas kõige olulisemaks peavad

Tänu asjaolule, et tänapäeval on lastetuba muutunud oma olemuselt väga multifunktsionaalseks, kuna laps kasutab oma tuba mitmel erineval eesmärgil on hea teada, milliseid asju lapsed lastetoa puhul kõige olulisemaks peavad. Kindlasti on lastele olulised erinevad meelelahutusliku olemusega asjad nagu telekas, teleka- ja videomängud, lauamängud, raamatud jpm. Kuid lisaks kõikidele nendele asjadele peavad lapsed lastetoa üheks väga oluliseks esemeks ka voodit, kuna seal veedetakse tihtipeale kõige mõnusamad õhtused ja hommikused tunnid koos ema isaga mõnda raamatut lugedes. Voodi on laste jaoks justkui pesa, mis pakub turvatunnet. Sellest tulenevalt peavad paljud lapsed ja ka vanemad väga oluliseks lastetoas kasutatavat spetsiaalselt laste voodipesu.

laste voodipesu

Voodipesu valik lastetuppa

Nostrahome valikus on esindatud erinevas mõõdus ja erinevat värvi laste voodipesu, mis  rõõmustab igat last nii suurt kui väikest! Lastetuppa sobiva voodipesu valimine ei ole kuigi keeruline, kuna pakutav valik on väga rikkalik, mille hulgast saab igaüks endale meelepärase valida. Tuleb lihtsalt välja valida sobiva mõõdu ja kujundusega voodipesu, sooritada tellimus ja oodata paki saabumist. Väiksemate laste lastetuppa saavad vanemad valida sellise voodipesu, mis sobib toa kujunduse, seinavärvi või teiste aksessuaaridega, mis on lapse toas olulisel kohal. Kui lapsed on juba vanemad, siis soovitame valiku tegemisse kaasata ka lapsed ja lasta neil kaasa rääkida, millise stiiliga voodipesu nad ise eelistaksid.

Eriline voodipesu eriliseks ajaks

Paljud vanemad ja ka lapsed ise armastavad lastetuba pidevalt ringi tõsta või aeg ajalt ümber kujundada. Ümberkujundamine ei pea tähendama ilmtingimata kapitaalset remonti, mis sisaldab kogu toa tühjaks kolimist ja üle värvimist. Kui on saabumas mõni erilisem aeg aastas (nt jõulud, lihavõtted, sõbrapäev) või mõni erilisem sündmus (nt lapse sünnipäev, nimepäev) siis tegelikkuses piisab lastetoale vahva ümberkujunduse loomiseks mõningates lihtsatest detailidest ja aksessuaaridest, mille abil saab luua efektse tulemuse. Üks võimalus lastetoale kiire ja lihtsa, kuid samas märgatava ja meeleoluka kujunduse loomiseks on kasutada erilist voodipesu. Näiteks üllatada last saabuva sõbrapäeva või jõulude puhul vahva temaatilise voodipesuga, mis muudab ruumi õhustikku märgatavalt.

laste voodipesu

Erilise voodipesu kujundus ja omadused

Lastetoas kindlat sorti meeleolu loomiseks võib toas kombineerida erinevaid detaile ja kaunistusi koos voodipesuga, mille abil võib lastetoa kujundust muuta mitmeid kordi aastas. Laste voodipesu valikus on saadaval erineva värvi ja kujundusega tooteid. Saadaval on nii komplektid kui ja tekikotid ja padjapüürid üksikult, mida on ühevärvilisena ostes jällegi hea omavahel kombineerida teistsuguse efekti saavutamiseks. Värvivalik on lai -  esindatud on mahedad ja klassikalised heledad toonid, mis on kindlasti tüdrukute lemmikud ning saadaval on ka poiste seas populaarsemad erksad ja tumedad toonid. Samuti on valikus värvilised ja erinevate motiivide ning piltidega voodipesud. Kõik  voodipesud on valmistatud  õrnast ja hingavast kangast, enim on kasutatud puuvilla, flanelli ja sitsi.

Üllata oma last erilise voodipesuga

Iga laps armastab üllatusi! Miks mitte last üllatada erilise voodipesuga näiteks sünnipäeva, nimepäeva, lasteaia või kooli lõpetamise puhul. Rääkides voodipesust on paljud  täiskasvanud öelnud, et mäletavad siiani oma lapsepõlve lemmik voodipesu ja seda tunnet kui hea ja mõnus oli uinuda voodipesuga mis oli just täpselt selline nagu laps tahtis. Pisematele beebidele, kes veel värvi ja mustri osas eelistusi ei oma on hea valik 100% puuvillane voodipesu, mis sobib beebi õrnale ja pehmele nahale. Suurematele lastele on voodipesu hea valida lapse enda lemmik värvi järgi või teha valik lastetoas olevate värvide järgi – valida heledam toon, mis harmoneerub ülejäänud sisustusega või valida tumedamat või erksamat värvi voodipesu kontrasti loomiseks.

Seotud kaubad

avatar