Flanellist voodipesu soodusmüük, hinnad all kuni 30%!

Higistate öösel: milline voodipesu on parim?

Higist läbiimbunud voodipesu on kõigile tuttav ebameeldiv tunne, mis tekib mitte ainult pärast õudusunenägu. Kehatemperatuuri langemine annab kehale märku une algusest, mistõttu puhkamine kuuma päikese käes või tugevalt köetud ruumis, kus keha ei saa jahtuda, muutub keeruliseks ülesandeks. Kvaliteetse une ja puhkuse eelduseks on stabiilne termoregulatsioon, mistõttu temperatuuritõusuga kokku puutudes hakkab keha intensiivselt higistama, püüdes jahtuda ja raisata lisaenergiat ning häirides unetsüklit. 

Loomulikult ei saa me kontrollida kliimat ega keskkütet, kuid valitud voodipesukomplekt annab tugeva panuse ka kehasoojuse hoidmisse. Tihtipeale võib sünteetilisest kiust voodipesukomplektide valik ilu või väiksema hinna huvides öist higistamist eriti intensiivseks muuta. See tekkib, kuna seda tüüpi kangas ei lase nahal hingata ja hoiab soojust kinni. Kutsume teid üle vaatama, milline voodipesu koostis sobib kõige paremini kvaliteetseks uneks nii suvekuumuses kui ka talvekülmaga.

 

Puuvillane voodipesu

Puuvillane voodipesu on üks populaarsemaid valikuid, mida paljud armastavad oma suurepärase hinna ja kvaliteedi suhte tõttu. Sellest kangast voodipesukomplektid on kergesti hooldatavad, õrnad nahale ja kohanduvad sujuvalt kehatemperatuuriga. Puuvillane voodipesu sobib eriti hästi tundlikule nahale, ei tekita allergiat ja säilitab suurepäraselt oma omadused ka kõrgel temperatuuril pestes. See on ideaalne valik neile, kes otsivad mugavat ja soodsat voodipesu varianti (paljud puuvillased kangad ei kortsu, mille tõttu voodipesu pole vaja triikida peale pesu).

Paljud ei tea, et ka luksuslikuks peetav satiinist voodipesu on 100% puuvillane toode. Ainus erinevus on kudumistehnikas: satiini voodipesu on kootud tihedamalt, mille tulemuseks on tugevam, pehmem ja läikivam kangas. Sellest kangast valmistatud tooted meenutavad siidi, mistõttu on need katsudes ülimalt meeldivad ja annab jaheda tunde kuumal hooajal. Satiinlinad pakuvad jahedat puhkust - need aurustavad suurepäraselt niiskust ja takistavad kuumuse kogunemist voodipesu sisse. Neile, kes armastavad õrnust ja luksust, on satiin parim valik öise higistamisega hüvasti jätmiseks. 

 

Linane voodipesu

Leedukate jaoks pikka aega tuntud ja armastatud linakiud on tänapäeval pälvinud luksusbrändi nime. Ökoloogilise elustiili populaarsuse tõttu on eriti väärtustatud linased voodipesukomplektid, mis on laialdaselt tunnustatud oma vastupidavuse ja antibakteriaalse toime poolest. Linasel kangal on ka termoregulatoorsed omadused, mis on olulised tugevalt higistavatele inimestele – nagu vill, on ka lina suurepäraselt hingav ja imab niiskust.

Esineb arvamus, et sellest kiust voodipesu on mugavaks magamiseks liiga kare, kuid muretseda ei tasu - sellest materjalist voodipesu pehmeneb iga pesu ja kasutuskorraga ning kanga jäikus aitab kangal pikemaks ajaks heas seisukorras säilida. Tänu oma kõrgele kvaliteedile ja naturaalsusele soovitatakse linaseid tooteid ideaalseks voodipesuks lastele. Kuigi seda tüüpi voodipesu pole odav, on see väärtuslik investeering meeldiva une tagamiseks. 

 

Villane voodipesu

Villakiud on ajaproovile vastu pidanud looduslik kangas, mis sobib igaks aastaajaks. Villane voodipesukomplekt tagab suurepäraselt soojuspidavust ja õhuläbilaskvust, andes mõnusat sooja talvel, kuid suvel laseb kehal hingata. Vill imab ka tõhusalt niiskust, lastes higil aurustuda ja peatades tolmulestade tekket. Villast voodipesu ei valmistata, kuid saate valida villast tekki, näiteks: meriino villas või kaamelivillast, millel on eriliselt head soojajuhtivuse omadused.

 

 

Villasel voodipesul on tervendatav toime: stimuleerib vereringet ja parandab ainevahetust, mille tõttu päris tihti villasest kiust valmistatakse laste voodipesu.  Villa kasutatakse mitte ainult tekkide tootmiseks – turul pakutakse ka villaseid patju, madratseid ja pleede. Kui tunned tugevat higistamist, otsi esmalt talveks paksu teki asemel kerge tekk – sellega pole vähem soe magada ning keha ülekuumenemisel saab teki ära võtta ka ilma ärkamata. Lisaks on villatooted mitteallergilised, neid on lihtne pesta ja hooldada, mistõttu on seda tüüpi voodipesu mugav valik neile, kes soovivad öist higistamist vähendada.

Seotud kaubad

avatar