Flanellist voodipesu soodusmüük, hinnad all kuni 30%!

Lapse esimene magamistuba

Väikelapse kasvamine tõstatab palju küsimusi. Ja see on täiesti normaalne - oleme siin, et aidata teil vastuseid leida. Selles artiklis räägime perioodist, mil laps kasvab võrevoodist välja ja vajab oma esimest magamistuba. Ta pole enam beebi, kuid ta pole ka täiskasvanu. Mida on vanematel oluline voodipesu kohta teada ja millele selle valimisel tähelepanu pöörata? Kõik vanemad soovivad oma lastele parimat - need mõned kasulikud näpunäited aitavad teha häid otsuseid ja tagada lapse une kvaliteedi.

Kerge kangas

Täiskasvanuna tundub, et oleme harjunud magama erinevates tingimustes: diivanil, tugitoolis või isegi telgis. Kuid laste jaoks võib uni kergesti muutuda ületamatuks väljakutseks. Ja üks tähtsamaid asju väikelaste (muide, ka meie, täiskasvanute) jaoks on liikumisvabadus une ajal.

Lapsed liigutavad magades palju, seega on kerge voodipesu nende jaoks parim. Liigutamine võib tekitada kangasse kortsukesi, mis suruvad vastu nahka ja häirivad magamist. Väikelastele on parimad kortsuvabad ja kerged kangad - valige voodipesu, mis on valmistatud sitsist, puuvillast, satiinist ja flanell sobib talvel ideaalselt.

Lapse esimene magamistuba | Voodipesu | Nostrahome

Kvaliteet on äärmiselt oluline

Lapsevanematena tahame anda oma lastele parimat ja kvaliteetne voodipesu on kindlasti investeeringut väärt. Olge voodipesu valimisel eriti hoolikas - laste nahk on õrn ja tundlik, allergilistele reaktsioonidele ja ärritustele vastuvõtlikum ning vajab erilist hoolt.

Naturaalsest kiust kangad vastavad laste naha vajadustele kõige paremini. Puuvill on suurepärane valik - ärge alahinnake seda, kuid pöörake tähelepanu koele - voodipesu pind peab olema sile. Puuvill sobib oma antibakteriaalsete omaduste tõttu ideaalselt ka lastele ja see säilitab oma pehmuse ka pärast paljusid pesukordi.

Tähelepanu detailidele

Nagu mainitud, liigutavad lapsed une ajal rohkem. Kuid liigutamine sellega ei lõpe: magades võivad nad voodis palju vingerdada, mängida või isegi hüpata! Jah, see kõik võib tõesti voodi paigast nihutada. Seetõttu ongi nii oluline valida oma lastele õige suurusega voodipesu: katted peaksid sobima teki ja padja mõõtmetega ning lina peaks sobima ideaalselt madratsi ümber.

Pöörake tähelepanu ka voodipesu kinnitustele. Need peaksid olema turvalised, väikesed. Ideaalis tuleks kate kinnitada nn varjatud tõmblukuga või nööpidega - sel viisil on kinnitusdetailid ümbritsetud kangaga, mis toimib kaitsekihina hõõrdumiste vastu.

Lapse esimene magamistuba | Voodipesu | Nostrahome

Lihtne hooldus

Pole saladus, et lastel juhtub voodis sageli igasuguseid „õnnetusi“ - värvid jooksevad laiali, kook kukub käest... Seepärast valige oma lapsele kergesti hooldatav voodipesu. See peaks olema masinpestav ja piisavalt vastupidav. Suurepärane valik on paksem puuvill, mida võib pesta ka kõrgetel temperatuuridel. See kangas säilitab oma pehmuse ja algse välimuse ka pärast mitmeid pesukordi.

Laste voodipesu on soovitatav triikida, kuid valides kortsuvaba kanga säästate palju aega. Laste tundliku naha vaatenurgast on oluline, et kangas une ajal ei kortsuks, ning kortsunud voodipesu korralikult silumiseks võib kuluda palju aega ja vaeva.

Mängige värvide ja stiilidega

Laste voodipesu valik on tõesti lai. On palju erinevaid värve, mustreid, kujundusi... Kõik see annab kokku lõbusa mängu, mille saate oma väikekese magamistuppa edasi kanda. Kombineerige erinevaid värve või valige voodipesu oma lapse lemmikloomadega. Muide, erinevad mustrid lõõgastavad lapsi ja ergutavad nende kujutlusvõimet.

Mugav on omada mitu voodipesukomplekti, mida saab kasutada hooajaliselt. Valige võimalikult palju erinevaid variante - nii säilib lapse huvi ja kaasatus protsessi. Ja see võib aidata ületada vastumeelsust voodisse mineku suhtes - muutke see mänguks!

Seotud kaubad

avatar