Flanellist voodipesu soodusmüük, hinnad all kuni 30%!

Milline voodipesu valida suveks?

Suvine kuumus takistab sageli head und ja puhkamist. Või äkki pole süüdi kuum ilm, vaid vale voodipesu? Paljud inimesed mõtlevad, milline voodipesu on suveks parim, ja kuigi teavet on palju, eksivad nad sageli. Käesolevas artiklis vaatame lähemalt, millist voodipesu valida, et ka palavatel suvepäevadel ja -öödel säiliks hea uni.

Mis on suveks voodilinade valimisel oluline teada?

Sellele küsimusele on ainult üks vastus – see on ilm. Kui voodikatted on hingavad, magad rahulikult ega kuumene üle. Ja mida suurem on õhu läbilaskvus, seda parem. Ja sünteetilised kangad, mis õhku läbi ei lase, muudavad olukorra ainult hullemaks ja tekitavad kasvuhoone efekti. Õhku läbilaskvatel materjalidel on vahed, mille kaudu õhk kergesti voolab. Nii eemaldatakse une ajal teki alt koos õhuga soojus, mis aitab kehal kergemini reguleerida kehatemperatuuri, hoiab ära ülekuumenemise, mistõttu magate võrreldamatult paremini.

Teine omadus on vastupidavus. Suvine voodipesu peaks olema tugevast kangast ja kulumiskindel. Soojal aastaajal higistame rohkem, seega peaksime oma voodipesu sagedamini pesema. Ja sage pesemine, valides ebakvaliteetsed katted, kulutab kiiremini tekstiilmaterjale.. Valige kvaliteetne voodipesu, mis näeb välja nagu uus ka pärast mitmeid pesukordi ja säilitab oma omadused.

Isegi kui te ei kannata allergiate all, on suveperioodiks soovitatav valida looduslikust kiust hüpoallergeenne voodipesu. Ärge ulatage sellele nõuandele kätt! Suvel päikese käes viibimise tõttu kaotab nahk rohkem niiskust, põletustest rääkimata. Kõik see muudab naha tundlikumaks ja voodipesu võib seda ärritada, mis ei lase meil rahulikult magada.

Ja lõpuks värvid – jah, ka need on olulised. Ükskõik kui stiilne tume voodipesu välja näeb, sobib suveks parem hele voodipesukomplekt. Heledamad värvid ei ima soojust, vaid peegeldavad seda, nii et aknast sisse paistev päike voodit kuumaks ei tee. Vali valge, kreemjas, kollakas värv, pastelsed toonid, värvilised mustrid heledal alusel näevad alati hubased välja.

Milline voodipesu valida suveks? | Voodipesu  | Nostrahome.ee

Milline voodipesukangas sobib suvel magamiseks kõige paremini?

Esimene valik on ületamatu puuvill. See on üks kõige paremini naha ja keha vajadustele vastav materjal, mis sobib suurepäraselt ka suvel magamiseks. Puuvillased katted on pehmed, hingavad, jahedad, kerged, imavad kiiresti niiskust ja aurustavad seda. Lisaks on see kiud pesukindel, nii et see kestab tõesti kaua.

Puuvillased voodikatted paeluvad oma mitmekesisuses – valida saab erinevaid kangaid. Naturaalne puuvillane satiin sobib suurepäraselt suveks. See on õhukestest pikkadest kiududest kootud kangas, mida eristab ülimalt sile pind, mis tervitab värskendavat jahedust. See sobib ideaalselt suveks! Ja kuigi satiin kohaneb kiiresti kehatemperatuuriga, mõjub teretulnud jahedus lihtsalt maagiliselt lõõgastavalt.

Võite valida ka puuvillase voodipesu, percale. Need on pehmed ja kerged kangad, mis tagavad mugavuse suvel ka ülipalavate ööde korral.. Ja kui soovite lisakergust, otsige vahvelkangast multifilmi voodipesu - see jätab mulje nagu magaks pilve peal.

Teine võimalik valik on linane. See on looduslik kiud, mis on hingav, jahutav  ja kulumiskindel. Linane voodipesu on aga üsna kallis ja selle valik paljudes kauplustes üsna piiratud.

Kui soovite voodipesusse rohkem investeerida, sobib siid suveõhtuteks suurepäraselt. On oluline, et see oleks loomulik. Sarnaselt makosatiinist voodipesule tervitab siid nahka värskusega, on ülimalt pehme ja katsudes meeldiv. Tänu oma loomulikule õhu läbilaskvusele aitab siid une ajal kehal kergemini oma temperatuuri reguleerida.

Ja kas tekki on vaja vahetama?

Muidugi, kui magate paksu talveteki all, ei päästa teid voodikatete vahetamine - suvel kuumenete üle, higistate, rähklete voodis ja ärkate une jooksul mitu korda üles. Suveperioodiks tuleks valida õhem tekk, sisse võib visata isegi pleedi (sel juhul on kõige parem valida ka naturaalne vill või vähemalt segakoostis). Oluline on, et tekk oleks kerge ega piiraks liikumist, sest kui temperatuur on kõrgem, liigume une ajal rohkem.

Ja padja pärast pole vaja liigselt muretseda – sama patja võib kasutada aastaringselt. Suveks vali siiski kõige pehmem kate, mis sobib ühtlaselt madratsi pinnaga. Kui liigud rohkem, magad rahutult, suurepäraselt sobivad lukuga padjapüürid - nii jaotub kangas ühtlasemalt.

Meie veebipoest leiate laia valiku voodipesu, nii et saate hõlpsalt valida voodipesu komplekti, teki või padjapüürid nii suveks kui ka muuks aastaajaks.

 

Saistītās preces

avatar