Flanellist voodipesu soodusmüük, hinnad all kuni 30%!

Millist voodipesu eelistada magamistuppa?

Magamistoas täidab tõenäoliselt iga inimese arvates kõige olulisemat funktsiooni voodi, kuhu iga õhtusse jõudnud päeva lõpuks on väsinuna hea pikali heita ja uinuda, et  uuel hommikul taas värske ja puhanuna tõusta. Tihti pööratakse magamistuppa voodi valimisele väga suurt tähelepanu, arvates, et hea voodi on just see, mis loob tingimused kõige paremaks ja kosutavamaks uneks. Kahjuks aga unustatakse pöörata tähelepanu veel teisele sama olulisele komponentidele lisaks kvaliteetsele voodile. Selleks teguriks on loomulikult voodipesu, mis on tegelikult magamistuppa valitava voodiga täpselt sama oluline, kui mitte isegi tähtsam. Seega soovitame voodipesu valimisel magamistuppa olla hoolikas ja läbi mõelda, millistele tingimustele täpsemalt see vastama peaks.

Leia sobiv voodipesu mugavalt kodust lahkumata

Tänapäeval, kui kogu kaubandus on kolinud ümber veebipoodidesse ei pea voodipesu valimiseks isegi mitte kodust lahkuma. Nostrahome pakub oma klientidele laias valikus erineva koostisega voodipesu, mille hulgast saab iga inimene endale leida just sellise toote, mis vastab tema eelistustele ja soovidele. On üllatav fakt, et voodipesu valimisel kodus olles veebi vahendusel  on üsna mitu eelist, mis muudavad  sobiva voodipesu valimise tegelikkuses tunduvalt lihtsamaks kui poes olles. Esiteks on inimesel kodus ostu sooritamise korral võimalus erinevate voodipesu komplektide värve, mustreid ja toone sobitada enda, laste või külaliste magamistoas valitseva interjööri, aksessuaaride või lihtsalt seina värviga. Teiseks ei tunne inimene ostu sooritamisel nii suurt pinget kui poes olles, kuna seal ostu sooritamiseks on rohkem aega kui kaupluse lahtioleku tunnid.

voodipesu

Millest sõltuvad eelistused?

Eelistused voodipesu valimisel sõltuvad sellest, milleks ja kus on plaanis voodipesu kasutama hakata. Kas voodipesu on vaja täiskasvanute või laste magamistuppa, kas voodipesu on plaanis kasutada suvilas, maamajas või on hoopis soov voodipesu kaasa võtta reisile või matkale telki magamiseks. Voodipesu erinev kasutamise eesmärk on see, mis määrab ära edasised eelistused voodipesule. Soovitame suviseks ajaks suvilas ja telgis asutamiseks valida õhemast kangast ja hingama voodipesu ning külmemal ajal võiks eelistada soojemate omadustega voodipesu. Kui inimene on läbi mõelnud kuhu ja milleks tal voodipesu osta on vaja, siis saab ta edasi mõelda juba sellele, milline võiks olla voodipesu välimus, valmistamiseks kasutatud kanga koostis ja teised omadused, mis mängivad voodipesu kasutamisel olulist rolli.

Voodipesu lastele ja allergikutele

Kui on selge, millistele eelistustele peab valitav voodipesu vastama, saab edasi juba pöörata suuremat tähelepanu voodipesu omadustele. Kui soovite voodipesu valida lastetuppa või allergiale kalduvale ja tundliku nahaga inimesele, siis on oluliseks omaduseks, et voodipesu oleks valmistatud kasutades nahasõbralikke ja allergilisele nahale materjale. Sellisel juhul on mõistlik valida naturaalse ja eriti pehme koostisega voodipesu, mis ei ärrita lapse ega allergiku õrna nahka ja on ka kõige tundlikuma naha puudutusele meeldiv. Lastetuppa voodipesu valimisel saab kaasata ka lapsed, kes saavad valida just sellise kujunduse ja mustriga voodipesu nagu neile meeldib. Kui aga soovite, et voodipesu oleks lapsele meelepärane ka pikema aja vältel, on mõistlikum valida ühevärviline ja pastelses või neutraalses toonis voodipesu, kuna sellest ei kasva ükski laps kunagi välja.

voodipesu

Naturaalsest kangast voodipesu omadused

Magamistuppa voodipesu valimisel on saadaval erineva kangakoostisega voodipesud, mis oma olemuselt täidavad väga erinevaid funktsioone ning vastavad tänu sellele väga erinevatele eelistustele. Valikus on saadaval naturaalsed kangad nagu puuvillane ja linane, mis on  hoolimata oma naturaalsest koostisest väga vastupidavad ja tugevad. Linane ja puuvillane voodipesu sobivad samuti kasutamiseks lastetoas, kuna laste voodipesu võib vajada tihedamat  pesemist ning linane ja puuvillane  taluvad  korduvat pesemist ja kuumtöötlemist suurepäraselt kaotamata seejuures ilusat väljanägemist.

Erineva koostisega voodipesu omadused

Suviseks perioodiks ja inimestele kes eelistavad jahedamat tüüpi ja kerget voodipesu tasub proovida erineva koostisega voodipesu. Suviseks perioodiks, kui toad on soojemad ja keha vajab magamisel mõnusat jahutamist sobivad hästi satiinist, mako-satiinist, kunstsiidist või tencel kangast voodipesud. Kõikide nende kangaste puhul hämmastab kasutajaid materjali pehmus, kergus ja hingavus, mis aitab ka suvel kuuma ilmaga magades hoida keha liigse palavuse eest, mis tagab rahuliku häirimatu une hommikuni.

Seotud kaubad

avatar