Voodipesu soodusmüük, hinnad all kuni 40%!

Veekindlad linad

Kvaliteetne madrats tagab kosutava ja mugava une, kuid võib nõuda suuri investeeringuid. Kas soovite, et see kestaks nii kaua kui võimalik? Siis on vaja hoolitseda selle korraliku kaitse eest. Veekindlad linad on hea valik, et kaitsta oma madratsit niiskuse eest, mis on hallituse kasvu, tolmulestade ja muude probleemide allikas.

Mis on vetthülgav voodipesu?

Võib arvata, et sellised linad on nagu polüetüleenkile, mis isoleerib vedelikku, kuid tegelikult on see madratsile mugav ja praktiline kaitse. Ja pole vahet, kas vedelik on tingitud õnnetusest või armastusest voodis kohvi juua, need linad kaitsevad teie madratsit igal juhul. Need on loodud vedelike tõrjumiseks ja puhtuse säilitamiseks. Kergesti pestavad veekindlad linad tagavad alati värske ja helge  tunde ning madrats jääb puhtaks.

Veekindlad linad kaitsevad madratsit plekkide, niiskuse ja saaste eest, kuid samas võivad need olla kasulikud ka allergikutele - lina kiht püüab kinni madratsist tuleva tolmu ja allergeenid. Sel põhjusel on kasulik kasutada selliseid linasid ka koos vana või harva kasutatava madratsiga (näiteks maakodus).

Millal ja miks peaksite kasutama veekindlat voodilina?

Madratsit võivad kahjustada erineva päritoluga vedelikud, nii et kui tunnete oma madratsi pärast muret või soovite selle puhtuses kindel olla, kasutage veekindlat lina. Selliseid linasid saab kasutada ka pidevalt, kaitsva madratsikatte asemel, kui seda kasutate. Siin on mõned olukorrad, kus peaksite kaaluma veekindla lehe ostmist:

  • Kui plaanite teatud kirurgilisi protseduure;
  • Kui olete silmitsi tugeva higistamise probleemiga;
  • Kui te hooldate haiget või eakat inimest;
  • Kui teil on väikesed lapsted;
  • Kui teile meeldib voodis juua/süüa;
  • Kui olete hiljuti soetanud endale neljajalgse lemmiklooma. 

Pange tähele, et paljud veekindlad linad on korduvkasutatavad ja neid saab mitu korda pesta. Siiski võib kasutada ka ühekordselt kasutatavaid imavaid lehti.

Veekindlad linad | Voodilinad | Nostrahome.ee

Millele pöörata tähelepanu veekindla lina valimisel?

Esmalt järgi samu reegleid, mis tavalise voodipesu valimisel. Leiad laia valiku, saad valida veekindla lina kummiga või ilma. Need linad on tavaliselt valged, kuid nende peal peaksite kasutama tavalist puuvillast lina, nii et te ei pea muretsema värvide mittevastavuse pärast.

Mõelge ka põhjusele, miks antud lina soovite kasutada.. See aitab teil õigesti hinnata, millist vodilina vajate. Oluline on materjali imendumine, koostis, tekstuur. Kõige sagedamini kasutatakse veekindlate linade valmistamiseks puuvilla ja polüestrit. Sünteetiline kiud aitab vedelikku eemal hoida, puuvill aga imab ja aurustab selle kiiresti.

Kuidas pesta veekindlat lina?

Veekindlad linad on väga praktilised ja mugavad kasutada. Need kaitsevad madratsit erinevates olukordades suurepäraselt ja nende hooldamine pole sugugi keeruline. Kõigepealt kontrollige etiketil olevaid tootja soovitusi. Peske veekindel lina kohe pärast kättesaamist. Kui kasutate seda ennetava madratsikaitsena, peske seda iga paari nädala tagant. Valige mustuse eemaldamiseks kõrgeim soovitatav pesutemperatuur. Kasutage üldotstarbelist pesuvahendit, kuid pesupehmendaja pole selle lehe jaoks vajalik. Kuivatage vastavalt tootja soovitustele, tavaliselt on soovitatav kasutada keskmise kuumusega kuivatusprogrammi.

Seotud kaubad

avatar