Voodipesu soodusmüük, hinnad all kuni 40%!

Voodilinad internetist: kõik, mida pead teadma

Me veedame umbes kolmandiku päevast magades, seega tasub mugava voodipesu eest hoolt kanda. Kõige lihtsam viis selleks on teha oste internetis. Kõik tundub üsna lihtne, kuid linade ostmisel tekib palju küsimusi. Kui sa ikka veel kõhkled, kas tellida oma voodilinad internetist, siis kutsume sind üles lugema seda artiklit, et kõik vajalik teada saada.

Otsused, mis tuleb teha enne voodilinade ostmist

Olgem ausad, voodipesu ostmine on omajagu seiklus, mis võimaldab sukelduda värvide, mustrite ja kangaste merre. Oluline on sellesse uppuda: kui tellid voodipesu internetist läbimõtlematult, võib tulemus olla pettumust valmistav. Siin on mõned olulised küsimused, millele pead vastama enne voodilinade või voodipesukomplekti ostmist.

Mõtle, millist voodipesu kangast otsid. Puuvillane voodipesu on alati hea valik, kuid mitte tingimata parim. Voodilina tuleks kombineerida olemasoleva voodipesukomplektiga. Kui otsid mitmekülgset lahendust, võid valida satiinist voodilinad või trikotaaži. Sünteetilisi kangaid tuleks vältida, eriti soojematel kuudel: need lasevad halvasti õhku läbi ja sellise lina all hakkab palav.

Samuti tuleks hinnata voodilina suurust. Standardmõõdus laste voodilinad on 60x120 cm või 70x140 cm, samas kui noore inimese üheinimesevoodi suurus ulatub juba 90x200 cm-ni. Täiskasvanutele mõeldud üheinimesevooditel võivad olla laiemad madratsid, näiteks 120x200 cm ja kaheinimesevooditel - 140x200, 160x200, 180x200 või suuremad. Madratsi suurus määrab ka lina suuruse, kuid paljudel on küsimusi linade ja madratsi laiuse kohta. Hea on teada, et voodilinade suurus lähtub madratsist, kuid alati on ruumi ülekatteks, nii et selle pärast ei pea muretsema. Niisiis, kui sinu madrats on 140x200 cm, peaksid sa ostma sellise suurusega voodilinad.

Otsusta, millist tüüpi voodilina otsid. On kaks võimalust: kummiga voodilina või ilma selleta (klassikaline). Kummiga linad on mugav alternatiiv klassikale, neid on lihtne madratsile tõmmata, kangas istub ühtlaselt. See on suurepärane lahendus neile, kes une ajal palju rähklevad. Klassikalisi linu hinnatakse nende elegantse välimuse pärast, seega kui soovid jätta oma voodile elegantset ja luksuslikku mulje, vali klassikaline lina. Mõlemat tüüpi voodipesu on saadaval mitmesugustes kangastes: lõuendriie, satiin, flanell jne.

Kuigi linade välimus on üsna neutraalne, tuleks teha otsus ka värvi osas. Mustrilisi lillelisi linu on raske leida ja neid on raske sobitada. Kõige parem on valida tavaline kangas, kuid värvivalik on tõesti lai: valgetest, neutraalsetest pastelsetest toonidest kuni heledate, neoon- või tumedate toonideni. Siin tasub meeles pidada põhireeglit: heledad värvid optiliselt suurenevad ja tumedad värvid vähenevad. Pea seda meeles, kui sobitad lina voodipesukomplektiga. Kui voodipesu on kirju, aga neutraalset varianti ei soovi, vali julgelt mustris korduv värv – nii sobib voodilina komplektiga ideaalselt kokku.

Voodilinad internetist: kõik, mida pead teadma | Voodilinad | Nostrahome.ee

Kuidas internetis linu valida?

Nagu paljude asjade puhul, on ka linade internetist ostmine mugav ja kiire. Sa ei taha eksida? Anname nõu, millele on oluline tähelepanu pöörata. Järgi neid lihtsaid näpunäiteid, et osta internetist täiuslik voodipesu, mis tagab rahuliku ja kvaliteetse une.

Kõigepealt vali hoolikalt, kust linad osta. Väldi ebamääraseid veebipoode - praegu on veebipettuste aeg, seega peaksid müüja vastutustundlikult valima. Kui kahtled, vaata veebiarvustusi, et näha, kas selle nimega ettevõte on tegelikult olemas.

Pööra tähelepanu arvustustele ja hinnangutele. Paljud müüjad lubavad ostjatel jätta tagasisidet ja tooteid hinnata. Kasuta seda teavet ja õpi teiste kogemustest. Meie poest leiad ka klientide tõelisi kommentaare erinevate toodete kohta, mis aitavad sul otsustada, milline lina on sinu jaoks õige.

Iga voodilina kirjeldusest leiad palju kasulikku teavet, millele tasub tähelepanu pöörata. Paljud inimesed hindavad niidimassi (GSM), kuid see ei ole kõige tähtsam näitaja - sa ei pea valima paksu kangast, kui soovid, et lina kestaks kaua. Pööra tähelepanu ka hooldussoovitustele. Mõned kangad võivad vajada rohkem hooldust, nii et kui sa ei taha selle peale aega raisata, vali lina, mis on valmistatud kortsumatust ja kergesti pestavast kangast.

Kontrolli suurust väga hoolikalt ja ära eksperimenteeri selle parameetriga. Pane tähele, et standardne lina kattuvuse arvutus on 15 cm kõrguse madratsi jaoks, seega kui kasutad väga paksu madratsit, tasub valida suurem lina.

Kas lina saab tagastada?

Voodipesu ja linade ostmisel pööra alati tähelepanu tagastuspoliitikale. Ekraaniseaded muudavad valitud voodipesu mõnikord hoopis teistsuguseks, kui me ette kujutasime. See pole probleem, sest oma kliente väärtustavad kauplused pakuvad võimalust sobimatu kaup tagastada. Tagastamispoliitikat tuleks iga kord enne ostmist kontrollida.

Meie kaupluses antakse ostjatele võimalus tagastada vale kaup 14 päeva jooksul, tähtaega arvestatakse kauba kättesaamisest. Tagastatud toode peab olema kahjustamata originaalpakendis Tagastada on võimalik ainult kasutamata, täielikult komplekteeritud kaupa, mis ei ole kaotanud oma müügikõlblikku välimust. Tõsi, kui toode lihtsalt ei meeldinud, tuleb tagastamiskulud omast taskust katta, kuid saatekulu on vaid paar eurot.

Seotud kaubad

avatar