Flanellist voodipesu soodusmüük, hinnad all kuni 30%!

Milline voodipesukomplekt valida talveks?

KĂŒlmal aastaajal pole midagi mĂ”nusamat, kui hubane ja soe voodipesu. Kuid kĂ”ikide voodipesukomplektidega pole seda tunnet. Milles peitub saladus ja kuidas valida "talveuneks" Ă”ige voodipesu?

 

Kvaliteetne tekk

KĂŒlma ilmaga soovib meie keha soojust, mistĂ”ttu tekk muutub voodipesu kĂ”ige olulisemaks osaks. Investeering kvaliteetsesse tekki tasub kindlasti Ă€ra – kasutame seda pĂ€evast pĂ€eva. Odavad ja mittekvaliteetsed tooted ei anna soovitud tulemust ja vaevalt tagavad mugavustunde. Talveks tasuks otsida soe, kuid kerge tekk, sest alles pĂ€rast sellist und tunned end hĂ€sti.

Parim on otsida tekke alati looduslikest kiududest, kuna need on enamasti Ă”mmeldud villast vĂ”i puuvillast. Selle materjali vĂ€liskiht laseb suurepĂ€raselt Ă”hku lĂ€bi, seega sellise teki all magades ei kuumene sa kunagi ĂŒle. Sisemiseks tĂ€idiseks sobivad hĂ€sti puuvill, bambus ja tencel - need on taimset pĂ€ritolu, naturaalsed ja lausa uskumatute omadustega materjalid, millega meie keha tunneb ennast eriti mugavalt.

 

Mugav padi

Padi on oluline igal aastaajal, kuna see toetab pead ja tagab selgroo Ă”ige asendi une ajal. Soovitused padja valimiseks on sarnased tekile, kuid siinkohal on oluline pöörata tĂ€helepanu ka padja suurusele ja tĂŒĂŒbile. Tihti valitakse padja suurus vastavalt padjapĂŒĂŒri suurusele. Kuid siinkohal tasuks mĂ”elda enda vajadustele – kui tunned end vĂ€iksema vĂ”i suurema padja peal mugavamalt, siis selline ka osta. Paljudele meeldivad ka nn lainekujulised padjad, mis on kĂ”vemad ja jĂ€igemad.

Milline voodipesukomplekt valida talveks? | Voodipesu | Nostra |

 

Voodipesu talveks

Uni on kĂŒlmal ajal hea siis, kui voodis on soe ja mĂ”nus. Seda on kĂ”ige parem teha naturaalsest kangast voodipesuga, mis kohandub kiiresti kehatemperatuuriga ja annab meeldiva soojustunde, hoides samas Ă€ra ĂŒlekuumenemise vĂ”i higistamise. VĂ”ib valida erinevate puuvillakiust katete vahel, mis on valmistatud lĂ”uendriidest, satiinist, sitsist, paljude lemmikust pehme kohevusega kaetud flanellist. Need kangad ei lĂ€he elektrit tĂ€is ja talvel on see meeldiv pisiasi.

SĂŒnteetilist voodipesu talveks ei soovitata. Nad kohanevad aeglasemalt kehatemperatuuriga ja pole nahale nii meeldivad. Et soojem oleks, valitakse tihti lisaks tekile veel pleed, aga mĂ”ne aja pĂ€rast, juba peale magamajÀÀmist, hakkab kehal palav ning see pĂ”hjustab higistamist, sest sĂŒnteetilised kangad lasevad halvemini Ă”huvoolusid lĂ€bi.  SĂŒnteetiline kangas imab ka halvemini niiskust ning lĂ”puks vĂ”ib see niimoodi une Ă€ra rikkuda, sest kui tunned, et voodipesu on niiske ja jahe, Ă€rkad Sa ĂŒles. Kui siiski soovid sĂŒnteetilisest kiust voodipesu, siis vali vahepealne variant, milleks on sĂŒnteetilisest ja puuvillasest kiust valmistatud toode.

 

Pleed - hubasuse lahutamatu osa

Talvel vĂ”ib voodipesukomplekti tĂ€iendada hubase ja pehme pleediga. KĂ”ige paremini soojendab villane pleed, vĂ”imalik on valida meriino- vĂ”i kaamelivillast toodete vahel. See on sĂŒnteetilisest ja puuvillasest kiust valmistatud toode, millel on palju kasulikke omadusi. Meriinovillaga pleedid ei nĂ€e mitte ainult stiilsed vĂ€lja, vaid on ka vastupidavad, kerged, neid saab kasutada isegi teki asemel. Kuigi selline pleed on Ă”huke ja pehme, on sellega hĂ€sti soe ja hubane.

Seotud kaubad

avatar