Voodipesu soodusmüük, hinnad all kuni 40%!

Voodipesukomplektid veebis

Kas soovid oma voodipesu värskendada? Seda on internetis ostes väga mugav teha, kuid paljud kahtlevad endiselt: kas nad suudavad valida õige suuruse, materjali või sobib voodipesu välimus. Siin on kiire juhend, mis aitab tagada, et leiate veebist oma vajadustele vastava ideaalse voodipesukomplekti.

Esimene ülesanne on kanga valik

Voodipesukomplektid sorteeritakse tavaliselt materjali tüübi järgi. Mõned kõige populaarsemad valikud on satiin, flanell, perkal, sits, lõuendriie. Siiski tuleks vaadata mitte ainult kanga tüüpi, vaid ka kiudu. Parim valik magamiseks on looduslikud kiud, mille hulgas võidab puuvill oma omaduste ja ülimalt hea hinna ja kvaliteedi suhtega. See on pehme kiud, mis on hingav, nahale õrn ja kergesti pestav, seega sobib ideaalselt magamiseks. Sellest hoolimata on puuvillane voodipesu suhteliselt odav ja kestab tõesti kaua.

Mako-satiinist või satiinist voodipesu ostmisel kontrolli kindlasti kanga koostist, sest pehmet satiini saab kududa mitte ainult puuvillast, vaid ka sünteetilistest kiududest. Polüester voodipesu on vastupidavam, vähem kortsuv, kuid ei ole nii hea õhu läbilaskvusega. Kui soovid valida praktilisema variandi, siis sobib paremini segakiuga voodipesukomplekt, mis on kootud puuvilla ja polüestri segust.

Kuidas valida voodipesu suurust?

Voodipesu ostmisel tuleb paratamatult kaaluda suurust, kuid veebist ostlemine muudab selle sageli keerulisemaks, kuigi tegelikult on see vastupidi! Voodipesukomplekt lisatakse e-poes sinu ostukorvi alles peale suuruse valimist, seega on see lisameeldetuletus pöörata tähelepanu sentimeetritele. Füüsilises poes võid pärast kanga mustri imetlemist kogemata suuruse unustada...

Voodipesukomplektid veebis | Voodipesu | Nostrahome.ee

Voodipesukomplekt vali teki suuruse järgi. See on üsna lihtne, kuna kasutatakse standardseid suurusi, millest populaarseimad on 140x200 cm või 200x220 cm (ühe- ja kahekordne komplekt). Teki suuruse valikul pööra tähelepanu kasutatavate patjade suurusele – paljudel juhtudel saad valida erineva suurusega padjapüürid. Ärge muretsege pesu ajal kokkutõmbumise või kattumise pärast - tootja on sellele mõelnud, nii et võid lihtsalt kasutada oma uut voodipesu ja nautida selle omadusi.

Muide, meie poest ostes võid valed tooted tagastada (loe lähemalt siit ), nii et kui eksid kogemata suuruse osas - pole probleemi!

Aga värv ja muster?

Lai valik värve ja mustreid on ehk kõige keerulisem valik. Kõik on aga üsna lihtne, kui ühendad voodipesu magamistoa üldise interjööriga. Mine oma magamistuppa ja leia hetk, et ruumis ringi vaadata, hinnata, millised värvid on domineerivad. Sa ei saa kunagi eksida, kui valid tooni, mis on juba interjööri värvipaletis. Tihti sobivad valgest, kreemikast, hallist, pruunist, khakivärvi kangast valmistatud ühevärvilised voodipesukomplektid igas stiilis interjööriga.

Kui magamistoa interjöör on väga rahulik, neutraalsetes värvides, võid valida ka äärmiselt kirju, erksavärvilise voodipesu - nii muudad voodi ruumi keskpunktiks ja interjööri teljeks. Geomeetrilised kujundid sobivad alati hästi ning suured lillekujundused, looduslikud motiivid ja ažuur annavad romantilise ilme.

Internetist ostes ei tasu karta värvide või mustrite mittevastavust – meie veebipood kasutab ehtsaid voodipesufotosid, nii et saad hoolikalt hinnata endale meelepärase komplekti välimust. Tõsi, tuleb meeles pidada, et täpne toon võib ekraani seadete tõttu veidi erineda, kuid see erinevus pole kunagi märkimisväärne. Lisaks on komplekti kätte saades kohe näha selle värvi kasvõi läbi pakendi ning kui sa sellega rahul ei ole, saad toodet vahetada. Proovi osta voodipesu internetist ja sulle meeldib, kui kiire ja lihtne on luua mugav unekeskkond.

Seotud kaubad

avatar