Voodipesu soodusmüük, hinnad all kuni 40%!

Kingitused isadepäevaks

Isadepäeva lähenedes mõtlevad paljud, mida isale kinkida, kuidas teda üllatada ja kuidas näidata hoolivust. Kodutekstiilid on suurepärane kingiidee nii selleks kui ka muudeks tähtpäevadeks, nagu sünnipäevad, sünnipäevad, sünnipäevad ja muud. Te ju tunnete oma isa ja teate, mis talle meeldib, seega on lihtne leida midagi mõnusat ja kasulikku.

Kvaliteetne puhkus on parim kingitus

Mugavat tuge pakkuv padi ja tekk, mis on soe, kuid ei lase üle kuumeneda, aitavad hästi välja puhata ja magada. See on meie kõigi jaoks oluline ja isad pole erand – neil on hea meel, kui nad saavad kingituseks kvaliteetse voodipesu komplekti. Voodipesu võib olla ka suurepärane kingitus. Valige julgelt looduslikust kiust mako satiin või satiin voodipesu, millel on une jaoks parimad omadused: see vabastab oma jaheduse ja kohaneb kiiresti kehatemperatuuriga. 

Uued voodilinad on lihtsaim viis unekvaliteedi parandamiseks ja magamistoa värskendamiseks. See on suurepärane kingitus, mis näitab hoolt ja tähelepanu. Meie laiast valikust leiate kindlasti sobiva suuruse ja värvi või mustriga kaaned.

Praktilised kingitused

Tänapäeval pöördub üha enam inimesi praktiliste kingiideede poole. Need asjad, mida me iga päev kasutame, sobivad suurepäraselt kinkimiseks. Tõsi, väga oluline on valida kvaliteetseid tooteid: need sobivad ideaalselt kingituseks, sest vahel tunneme endast kahju, kuigi neil on parimad omadused.

Praktiline kingiidee võib olla rätik – see tuleb kasuks igale isale. Saate valida kohevad ja paksud vannirätikud, mis on mõnusad ja soojad. Aktiivsetele või sportlikele isadele meeldib stiilne rannarätik, mida saab kaasa võtta sauna või jõusaali - need rätikud on õhemad, nii et nad kuivavad kiiresti ja ei vaja kotis palju ruumi.

Pleed on ka praktiline kingitus, mis isale kindlasti kasuks tuleb. See toob koju soojust ja mugavust ning saab ka stiilseks sisustusdetailiks. Valige kvaliteetne pleed, näiteks rikastatud loodusliku meriino-, alpakavillaga – sellised tooted on suurepäraselt hingavad ja pakuvad mugavust aastaringselt.

Kingitused isadepäevaks | Voodipesu | Nostrahome.ee

Kingitus vastavalt hobidele

Kui kahtlete, millist kingitust oma isale valida, mõelge tema hobidele. Need, kellele meeldib süüa teha, hindavad kindlasti köögitekstiile, mis mitte ainult ei näe ilusad välja, vaid täidavad ka suurepäraselt oma funktsiooni. Võite teha kingituse mitmest osast, näiteks köögimatt, rätikute komplekt jne.

Saunasõpru rõõmustab eriline tekstiil. See võib olla rätik, hommikumantel või muud tekstiiltooted. Sauna jaoks mõeldud tekstiilid eristuvad oma omaduste poolest: need peavad olema nahale õrnad, kuid kuivavad kiiresti ja imavad suurepäraselt suure koguse vett. 

Noh, puhkuse ja mugavuse austajaid üllatab meeldivalt pehme hommikumantel või pehme voodipesu. Lõppude lõpuks pole suuremat naudingut kui hea puhkus!

Üllata oma isa!

Kas elate teises linnas või riigis ja teil pole võimalust kohale tulla? Pole probleemi, sest meie abiga saate oma lähedasi üllatada ilma suurema vaevata. Valige neile kodutekstiilid ja määrake kohaletoimetamiseks nende aadress – nii jõuab pakk otse kingituse saajale. Saadame kõik tellitud tooted vaid mõne päevaga, nii et te ei pea kaua ootama. Suurepärane võimalus oma lähedasi üllatada.

Ja kui muretsete pakendamise pärast, valige luksuslikud mako-satiinist linad või kammpuuvillast rätikute komplektid. Need tooted on kaunilt pakendatud ja neil on luksuslik välimus, mis teeb neist ideaalse kingituse igaks sündmuseks. Üllatage oma isasid ja näidake neile, et te hoolite!

Seotud kaubad

avatar