Flanellist voodipesu soodusmüük, hinnad all kuni 30%!

Mis teeb hotellide tekstiilid eriliseks?

Igaüks meist on vähemalt korra hotellis olnud ja kui meenutame seal peatumist, siis mõtleme ka kasutatud tekstiilidele. Voodipesu, rätikud, hommikumantlid või ühekordsed sussid - kõik on hotellides ülimalt pehmed, kohevad ja valged. Loomulikult tagavad suurepärased tekstiilid hea puhkuse ja on iga hotelli edu võtmeks, kuid kas te ka teate, mis need eriliseks teeb?

Milliseid tekstiile hotellid valivad?

Erinevad majutusasutused seisavad silmitsi vajadusega tagada alati tekstiili puhtus ja kvaliteet. See hõlmab sagedast pesemist kõrgetel temperatuuridel, mis paneb kangad tugevalt proovile. Kvaliteet on hotellitekstiilide valiku võtmetegur, sest ainult kvaliteetsed tooted näevad ka pärast mitmeid pesusid suurepäraselt välja ja võimaldavad külalistel mugavust nautida.

Ka hea väljanägemine pole kompromissi koht - kõik peab külaliste jaoks välja nägema nagu uus. Seetõttu välditakse sageli sünteetilisi kiude, sest kuigi need näevad suurepärased välja, kaotavad nad oma omadused juba paari pesu järel. Ka pleekinud värvid ei näe head välja, mistõttu näete hotellides tavaliselt ainult valgeid rätikuid, hommikumantleid ja voodipesu. Selle kasuks räägib veel üks aspekt - kui tekstiilid on ühte värvi, saab neid koos pesta ja pesu pole vaja sorteerida, see säästab palju aega.

Hotellid kasutavad pesu desinfitseerimiseks kõrgeid temperatuure ja triikimist. Puuvill on siinkohal suurepärane valik, kuna vastupidav kiud peab talub igat pesu ja säilitab oma välimuse.

tekstiile hotellid

Kodus valime tekstiili vastavalt oma isiklikele vajadustele ja eelistustele, kuid hotellid peavad kõikidele külalistele meelejärele olema. See on veel üks põhjus, miks naturaalseid kangaid eelistatakse - need ärritavad tundlikku nahka vähem ja sobivad erinevate allergiliste reaktsioonide käes kannatavatele inimestele.

Hinna ja kvaliteedi suhe

Paljud äsja avatud hotellid teevad olulise vea, valides keskmise või madala hinna, mitte kõrgeima kvaliteedi. Tekstiilide puhul selline kokkuhoiuviis ei toimi: kehvem kvaliteet on külalistele kohe märgatav ja kaotab kiiresti oma hea välimuse. Madalama kvaliteediga tooted nõuavad rohkem ja õrnemat hooldust ning hotelli jaoks tähendab see suuremaid palgakulusid personalile ja pikemat tööaega külaliste vastuvõtuks valmistumiseks.

Mugavus on külaliste jaoks iga kord tingimata vajalik. Ja selle tagamiseks pole paremat viisi kui kvaliteetsed ning pehmed tekstiilid. Hotellid, kes on juba kord investeerinud madalama kvaliteediga toodetesse, ei korda seda viga ja valivad tippkvaliteedi. Hotellitekstiilid on saadaval paljudel turgudel ja kauplustes, kuid alati tasub leida üks usaldusväärne tarnija. Esiteks võimaldab see olemasolevaid tekstiile osaliselt uuendada, vältides suuri erinevusi - uued ja juba kasutuses olevad tooted sobivad ideaalselt kokku, nii et külalised isegi ei märka erinevust.

tekstiile hotellid

Kas hotellitekstiilid sobivad koduseks kasutamiseks?

Kas teile meeldib see maagiline värskuse ja puhtuse tunne, mida teie lemmikhotelli toad õhkavad? Seda kõike saab ka kodus nautida. Hotellitekstiilid on saadaval ka väikestes kogustes, nii et need on kindlasti kodu jaoks õige valik. Need on klassikalise disainiga, peamiselt valged voodipesukomplektid, rätikud ja hommikumantlid.

Kui valite oma koju hotellitekstiilid, saate nautida suurepärast kvaliteeti ja pikka kasutusiga. Kuid pidage meeles, et need tekstiilid on väga standardsed, seega puudub neil originaalne välimus. Kui voodipesul on muster, siis on see tavaliselt saavutatud niidi suuna muutmisega kudumise ajal. Teisalt näeb lihtsus alati luksuslik ja peen välja ning kui mugavus on esmatähtis, siis pole tõesti vaja kõhelda. Meie veebipoes on hotellitekstiilid esitatud eraldi kategoorias, kust leiate suurepärase valiku erinevaid tooteid.

Seotud kaubad

avatar