Flanellist voodipesu soodusmüük, hinnad all kuni 30%!

Miks hotellides kasutatakse valget voodipesu?

Me kõik teame seda ainulaadset tunnet hotellitoas. Hubasus, muretus, mugavus ja suurepärane puhkusemeeleolu – valge voodipesu kuulub kahtlemata selle kõige juurde. Samasuguse mugavuse loomiseks valivad paljud ka koju valged voodipesukomplektid, kuid pole saladus, et valge voodipesu nõuab veidi rohkem hooldust, on kergesti määrduv. Kus peitub valge voodipesu võlu saladus?

Valge voodipesu populaarsus

Pole ühtegi voodipesukollektsiooni, kuhu ei kuuluks valge voodipesukomplekt. Ka kõige tavalisemad valged voodipesukomplektid on aastast aastasse väga populaarsena püsinud. Valget värvi voodipesukomplektid on populaarseks saanud üle maailma just hotellides.  Ainult tänu nendele seostame valget voodipesu tänapäeval luksuse, mugavuse ja puhkusemeeleoluga.

Oled ilmselt märganud, ükskõik kuhu reisid on enamik hotelle valinud just valge voodispesu. Tõsi küll, tänapäeval eksitakse interjööri kujundamise huvides mõnikord selle klassikalise lahenduse vastu, aga valge voodipesu ei kaota siiski oma populaarsust ja tõmbab jätkuvalt pilke.

 

Miks valivad hotellid valge värvi?

Disaineritele pole muljet avaldanud erinevad mustrid ja lai värvivalik? Kas valge voodipesu on kirjutamata etiketireegel? Kas värvivalikut piiravad hügieeninormid? Tegelikult on hotellides valge voodipesu valik palju lihtsam – see on praktilisus. Tekid ja padjad on täidetud sulgedega, sünteetilise või naturaalse täitematerjaliga, mis on valkjat värvi ja võib läbi riide paista. Samuti võivad täidise kiud läbi välispinna tungida ja need on teiste värvide peal hästi näha, seega on valge värvi funktsiooniks ka seda varjata ning jätta täiuslik mulje.

Teine põhjus on pikaealisus. Värviline voodipesu rebenes varem värvimisprotsessi tõttu palju kergemini kui valge. Tihti on masstootmises valik kõige lihtsam protsess. Valmis valge kangas värvitakse, kuid värvide mõju kangale on negatiivne. Vastupidavus hotellides on ülimalt oluline, kuna voodipesu peab taluma mitte ainult peaaegu igapäevast pesemist, vaid ka auruga või kõrgel temperatuuril triikimist.

Muidugi, tänapäeval kasutatakse valget voodipesu ka seetõttu, et sellega seostuvad positiivsed tunded: luksus, värskus, puhtus ja kergus. Siiski on plekid kergemini märgatavad, kuid hotellide jaoks on see pigem eelis kui puudus. Kõik me oleme kuulnud, kui uskumatult kiiresti professionaalsed toateenijad hotellitubasid koristavad. Plekiline voodipesu oleks andestamatu viga, valge värvus aitab neid märgata.

Koduse hotelli mulje

Kui sinu unistus on magamistoas tunda ennast nagu hotellitoas, siis valge voodipesukomplekt on just sinu jaoks. Kõige tähtsam on valida kvaliteetsest ja naturaalsest kangast toode. Teisisõnu, mõtle nagu hotellides – praktiliselt. Otsi keskmise paksusega vastupidavat kangast. Puuvillased kangad sobivad ideaalselt: lõuendriie, satiin, sits. Paksemat puuvillast voodipesu saab pesta kõrgemal temperatuuril, mis on valge voodipesu hooldamisel oluline eelis.

Leppida tuleks ka sellega, et valget voodipesu peab sagedamini pesema. See on täpselt see, mida hotellid teevad! Ära karda selle õrnust ja pehmust, nimelt sagedasem pesemine aitabki neid omadusi säilitada.

Seotud kaubad

avatar